Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki bejelölni facebookon egy srácot, akivel már láttuk
párszor egymást és szimpatikus?
Figyelt kérdés
Párszor láttuk egymást a munkahelyén (nem szeretném a munkakörét sem leírni), mert pár hónappal ezelőtt kellett járnom a környékre, hetente egy-két alkalommal.
Bevallom, a munkáltatója oldalán szétnéztem és ott van az ő neve is, így könnyedén megtaláltam Facebookon, de nem mertem bejelölni. Attól is tartok, hogy azt hiszi, a munkája miatt jelöltem be, vagy a másik rossz, hogy visszajelöl és aztán nem történne semmi vagy kiderülne, hogy van valakije.
u.i.: azért nem szólítottam le, mert ő is szaladt mindig, én is tettem a dolgom. Nem nagyon mertem felvenni vele a szemkontaktus csak egyszer, de akkor is szaladt tovább.
Szerencséd, hogy nő vagy, így valószínűleg sokkal több együttérző/normális kommentet fogsz kapni. (Ha férfi csinálna ilyet, a gyk-s nők már kórusban hörögnének, hogy ez milyen "creepy", félelmetes, hogy ennyire nyomoz valaki a másik után stb.) A lényegre térve: Ha teheted, akkor keresd meg inkább személyesen, próbálj valami indokot találni. Persze jó lenne előtte azt is tudnod, hogy egyáltalán felfigyelt-e rád, tetszettél-e neki, de ha rá sem mertél nézni, akkor ezt bajosan tudtad volna megállapítani. Ha végképp nincs más lehetőséged, akkor jelöld meg őt, és írd meg neki, hogy számodra szimpatikus volt, de mivel nem tudtál beszédbe elegyedni vele, így kénytelen voltál nyomozni utána, és szeretnél vele beszélgetni.
2022. júl. 24. 22:15
4/18 A kérdező kommentje:
Most, vasárnap este nem merem, nehogy rosszul vegye ki magát, félre értse. De holnap már szerintem bátrabb leszek napközben :)
2022. júl. 24. 22:15
5/18 anonim válasza:
Sok sikert ;)
Remélem mesélsz majd.
2022. júl. 24. 22:18
6/18 A kérdező kommentje:
3: szerencsére (azaz most szerencsétlenségemre) már nincs dolgom azon a helyen, ahol dolgozik.
Abban nem vagyok 100%-ig biztos, hogy felfigyelt rám. Lehet, ő már hamarabb felfigyelt rám, csak annyira a saját dolgommal voltam elfoglalva, hogy nem mutattam semmi jelét az ismerkedésre/arra, hogy szimpatikus, hogy nem is kereste velem a szemkontaktus sem. Nem tudom, akár lehet nem is vagyok szimpatikus neki. Maximum majd arra fogom, hogy a Facebook ajánlotta ismerősnek 😅
2022. júl. 24. 22:19
7/18 anonim válasza:
#4: Bocs, ez most valószínűleg sértő lesz, de elég butuskának tűnsz. Miért rosszabb vasárnap este megjelölni valakit, mint hétfő délelőtt? Miért lenne ez bántó bárki számára is? És ha hétfőn jelölsz meg valakit, akkor már nem fogja félreérteni az illető? Ez még nekem is fájt, pedig az életem során volt időm hozzászokni a hülyeséghez.
2022. júl. 24. 22:21
8/18 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg. Csak nem szeretnék nyomulósnak tűnni és saját magamból indultam ki. Nem feltétlen a legjobb dolgok jutnának eszembe, ha “késő este” jelölne be egy ismeretlen ellenkező nemű.
2022. júl. 24. 22:23
9/18 anonim válasza:
#8: Furcsa gondolataik vannak itt a nőknek. Ha egy férfi éjszaka jelöl meg, akkor biztos csak dugni akar, vagy sorozatgyilkos, de ha nappal, akkor igazi úriember. Már ha jól értem a logikádat.
2022. júl. 24. 22:26
10/18 A kérdező kommentje:
Este van már nálam is 😅 Az éjszakai bejelöléseknél nagyobb százalékban jut eszembe az, hogy ágyba akar vinni. Ne kérdezd, miért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!