Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki bejelölni facebookon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki bejelölni facebookon egy srácot, akivel már láttuk párszor egymást és szimpatikus?

Figyelt kérdés

Párszor láttuk egymást a munkahelyén (nem szeretném a munkakörét sem leírni), mert pár hónappal ezelőtt kellett járnom a környékre, hetente egy-két alkalommal.

Bevallom, a munkáltatója oldalán szétnéztem és ott van az ő neve is, így könnyedén megtaláltam Facebookon, de nem mertem bejelölni. Attól is tartok, hogy azt hiszi, a munkája miatt jelöltem be, vagy a másik rossz, hogy visszajelöl és aztán nem történne semmi vagy kiderülne, hogy van valakije.

u.i.: azért nem szólítottam le, mert ő is szaladt mindig, én is tettem a dolgom. Nem nagyon mertem felvenni vele a szemkontaktus csak egyszer, de akkor is szaladt tovább.

Én vagyok a nő, ő a férfi.

2022. júl. 24. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Magas beosztású férfi... Á mért is gondolná..
2022. júl. 24. 23:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Dehogy magas beosztású, nem is középvezető. Alkalmazott beosztású.
2022. júl. 24. 23:20
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Egy probat meger.

De legalabb van normalis profilkeped, amirol felismerhet?

Sajnos en sokszor talalkoztam olyannal, akit nem ismertem fel egybol

2022. júl. 24. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bejelölöd, visszajelöl, és ha nem fogsz ráírni, akkor valszeg csak 1-el több ismerősöd lesz.
2022. júl. 25. 00:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki. Hajrá! Remélem összejön.
2022. júl. 25. 07:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem már jelölt be hasonlóan lány.

Igaz, mi nem élőben láttuk egymást, hanem a lány több Facebook csoportban olvasta a hozzászólásaimat, állítása szerint én is reagáltam az övéire, szimpatikusnak ítélt meg, és bejelölt.

Bár még nem tudom, hogy mi lesz pontosan ebből az ismeretségből, többször találkoztunk is már, és nagyon szép közös élményünk volt már. Nagyon jó vele beszélgetni, találkozni.

Szóval szerintem jelöld be a srácot, írj neki, egy próbát mindenképpen megér!

22F

2022. júl. 27. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokat nem veszíthetsz, nekem nem jött be múltkor, de legalább már az utcán köszön :D
2022. júl. 29. 16:11
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Mi lett a történetből?
2022. aug. 20. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!