Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél ciki, hogy régi a telefonom?
Egy iPhone 8, amivel rendelkezem. Nem is tudom hányas van most... tudom, hogy régi darab, én mégis imádom.
Szerintetek ez ciki, lehet ciki ez egy srác szemében? Vagy nézhet emiatt furán rám?
10
Negatívan megkülönböztetem a PÁRKERESÉS területén. Ilyen alapon a nőket is diszkriminálom, nem? Meg a gyerekeket. Meg a melegeket. Meg a sem magyarul, sem angolul nem beszélő embereket. Meg a 30 felettieket.
Baszki, te tényleg azt hiszed, hogy a társkeresési preferencia ekvivalens a diszkriminációval? 😂 Ha igen, akkor egészen menthetetlen vagy.
"Az idő majd megválaszolja a kérdést, hogy helyesen tetted-e."
Micsodát?
Mint említettem, nem túl sok különcködő pasit ismerek, és nullával kerültem ismerkedés közeli állapotba. Tehát fogalmam sincs, mit tehettem vagy nem tehettem rosszul a párválasztás során...
"Azért egy kérdés felmerül bennem: ha van egy személy, aki megfelel az ideádnak, vonzó, kölcsönös a szimpátia stb., de nincs okostelója, akkor ezzel kukába dobtál mindent?"
Nem felelne meg az ideámnak, mert egyedieskedőnek látom.
Illetve nem csípném, ha az összes okostelefonos ügyintézést nekem kellene lemenedzselnem.
(Pl egy külföldi kirándulás alkalmával a navigációtól a fordításon keresztül az éttermek kiválasztásán át minden csip-csup dologra nekem kell rákeresni. És ez csak egy példa.)
lassan 10 éves a Huawei-m imádom sajnos már törött a kamera üvege pedig nagyon szépen fényképezett. már nem javítják sehol sajna
szóval ha van egy jó telod, és szereted akkor nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!