Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reagálnál rá vagy ?

Figyelt kérdés

Barátnőm és az ő súlyproblémájával ugyanazt a köröket futjuk.

Elmondta neki több orvos több mozgás, odafigyelés és rendszeres étkezés..

De újra és újra csak az van hogy biztos az a gond hogy lassú az anyagcsere, vagy az a baj hogy ezt vagy azt eszek..vagy..stb..

De az hogy nekiállna és mozogna vagy felfogná hogy 10 11 órát ül egy nap és nincs aktivitás. Nem hajlandó még sétálni se nagyon..hogy ez a fő gond..

Mindent elmobdott több orvos részletesen..de nem áll bele.

De ezekre a felvetésekre már nem tudok mit mondani..mert már többször is elmondtam..

ma 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Most milyen választ akarsz? Neked jó ez az igénytelen nő is. Addig se vagy egyedül.
ma 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
#1 évek óta ezen vekeng az oldalon. Szerintem élvezi, különben lelépett volna.
ma 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Tudom, a bótos gyerek. Megint öt percenként fhossa a kérdéseket.

ma 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem azt várja, hogy megnyugtasd hogy nem kövér és neked nagyon tetszik.
ma 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Jézusom, bótos, nem unod még???
ma 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!