Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál előfordul hogyha egy tényleges 11/10-es külsejű nő online érdeklődést mutat feléjük, akkor arra nem reagálnak? Pl. egy insta sztori megtekintést mennyire vesztek érdeklődésnek?
Azért kérdezem mert van egy ilyen barátnőm, akivel már gimi óta jóban vagyunk.
Referenciaként pontosan ilyen típus mint ez a modell.
Barna haj, zöldeskék szem, tökéletes test, gyönyörű arc pont mint a képen látható lány.
Nyilván 15 éves korában sem tudtam úgy elmenni vele sehova hogy ne néznék meg, odajöjjenek ezren, de felnőtt nőként csak még szebb.
Most az ünnepek alatt rengeteget voltunk együtt és nyilván megbeszéljük hogy kinek ki tetszik. Mert szingli, válogatós.
Ő soha nem akart ilyet csinálni de én javasoltam neki hogy csak próbálja már meg hogy mi lesz ha életében először ő tesz egy pici első lépést és megnézi valakinek csak pl a szilveszteri vagy a karácsony alatt feltöltött sztoriját...
Mikor már eleget ittunk belement hogy oké tudod mit, én aztán írni nem fogok neki de egye fene ennyit megteszek.
2 férfivel meg is tette és nem volt semmilyen válaszreakció....
Őszintén nőként én nem hittem el hogy ilyen létezik...
mert ha én tettem volna ezt azt megérteném, én ilyen csinosabb szomszédlany vagyok, de ő???
Komolyan létezik hogy BÁRMILYEN férfi nem csapna le azonnal egy ilyen nőre ha csak egy pici érdeklődést is mutat?
Azóta le vagyok döbbenve
Vagy belépett a félünk a túl szép nőktől effektus?
De az sem igaz mert az elmúlt 10 évben úton útfélen odajöttek hozzá, még mikor melegítőben tankoltunk reggel 7-kor akkor is... bulikat már nem is említem...
Ez hogy lehet? Ja és azt nekem ne mondja senki hogy van olyan férfi akinek egy ilyen nő ne tetszene...
még én is ámulva szoktam bámulni pedig 15 éves korom óta ismerem...
Mi erre a magyarázat?
Nem tetszik minden férfinak.
Tetszik, de az kevés.
Azt hiszik szórakozik és nincs mögötte valós szándék.
Azt hiszik megcsalós típus, más férfi el fogja hódítani.
Kevésnek érzik magukat hozzá.
Az egyszerű magyarázat az, hogy:
1, foglalt a frici, akire dobtátok a lájkot.
2, a barinőd simán kamuprofilnak nézhető, ha ilyen képekkel van telitűzdelve a közösségi médiája
3, nem mindenki akar digger csajokkal ismerkedni (tudod, szép, kicsit kurvás lányok kedvenc elfoglaltsága az ásogatás).
Azmeg, hogy a barinőd válogatós, az max annyit jelentene a szememben, h diszkrét és nem tudsz minden tettéről.
Olyan is van hogy jónőt csalnak ronda vidékivel.
Egy 10 es top nőhöz fel is kéne nőni eq ban is.
Egyébként a csaj akit linkeltél egyáltalán nem szépség kategória. A szemei befelé esnek, nagyon erős a szemöldökcsontja, az orra görbe, a szája túlságosan nagy. Nem csúnya mert nem az, de biztosan smink és filter nélkül egyáltalán nem szép kategória hanem inkább átlag, sőt lehet pár férfi számára átlag alatti.
Nekem egyáltalán nem a típusom. Az meg főleg elriaszt, hogy 10 kg smink van rajta.
A férfiak fele nem tudja, hogy meg lehet nézni a sztorit megtekintőket. Akinek az Instagram fontos annyira, hogy ezzel foglalkozzon, az valszeg amúgy se a lányokat szereti.
Én részemről akkor se írnék rá, ha végig "kúrólájkolná" a képeim. Az Instagram az, ami, egy publikus album. Ha valaki szeretne bármit, legyen szíves venni a fáradtságot írni egy "szia, nem iszunk meg egy kávét"-t. Ingyen van.
Jelzem én nem az ilyen lányok esete vagyok, hozzám pöppet fiatal, de a lényeg ugyanaz.
Nem akarok rosszindulatú lenni és poénból sem írom a választ, de úgy tűnik, hogy te sokkal jobban oda vagy érte mint a férfiak. Nem jelent semmit, hogy hozzá mernek szólni, vagy ismerkedni amikor a legtöbb esetben csak egópolírozásra jó elvégre milyen szép csaj és mégis hozzám szólt így másnál is lesz esélyem tuti, vagy szex lehetősége miatt közelednek.
Természetesen biztosan akadnak olyan fiúk akik ismerkedni akarnának vele, de nem jön össze mert a barátnőd beképzelt, vagy nincs meg a vonzalom kölcsönösen.
Amúgy aki olyan hülye, hogy instán, facebookon ír rá tök idegen emberekre az ne csodálkozzon, hogy senki se veszi komolyan.
Miért nem jársz vele te ha olyan tökéletes? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!