Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknál előfordul hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál előfordul hogyha egy tényleges 11/10-es külsejű nő online érdeklődést mutat feléjük, akkor arra nem reagálnak? Pl. egy insta sztori megtekintést mennyire vesztek érdeklődésnek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert van egy ilyen barátnőm, akivel már gimi óta jóban vagyunk.

Referenciaként pontosan ilyen típus mint ez a modell.

[link]

Barna haj, zöldeskék szem, tökéletes test, gyönyörű arc pont mint a képen látható lány.

Nyilván 15 éves korában sem tudtam úgy elmenni vele sehova hogy ne néznék meg, odajöjjenek ezren, de felnőtt nőként csak még szebb.

Most az ünnepek alatt rengeteget voltunk együtt és nyilván megbeszéljük hogy kinek ki tetszik. Mert szingli, válogatós.

Ő soha nem akart ilyet csinálni de én javasoltam neki hogy csak próbálja már meg hogy mi lesz ha életében először ő tesz egy pici első lépést és megnézi valakinek csak pl a szilveszteri vagy a karácsony alatt feltöltött sztoriját...

Mikor már eleget ittunk belement hogy oké tudod mit, én aztán írni nem fogok neki de egye fene ennyit megteszek.

2 férfivel meg is tette és nem volt semmilyen válaszreakció....

Őszintén nőként én nem hittem el hogy ilyen létezik...

mert ha én tettem volna ezt azt megérteném, én ilyen csinosabb szomszédlany vagyok, de ő???

Komolyan létezik hogy BÁRMILYEN férfi nem csapna le azonnal egy ilyen nőre ha csak egy pici érdeklődést is mutat?

Azóta le vagyok döbbenve

Vagy belépett a félünk a túl szép nőktől effektus?

De az sem igaz mert az elmúlt 10 évben úton útfélen odajöttek hozzá, még mikor melegítőben tankoltunk reggel 7-kor akkor is... bulikat már nem is említem...

Ez hogy lehet? Ja és azt nekem ne mondja senki hogy van olyan férfi akinek egy ilyen nő ne tetszene...

még én is ámulva szoktam bámulni pedig 15 éves korom óta ismerem...

Mi erre a magyarázat?

jan. 1. 14:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
45%
Leirom a sötét igazságot hogy ezek a nők miért lesznek egy külön világ mindig is az "átlag" embertől esetünkben férfitól. Ilyen szép nőket gazdag, befolyásos férfiak mellett látni vagy az ő kicsi fiuk mellett. Aki szép és akárcsak online meg is mutatja azt megtalálják ezek a pénzes emberek és előbb utóbb lesz az a pénz, vagy visszautasithatatlan ajánlat. A szó hagyományos értelmében nem prostituáltak, csak ma ilyen ára lett a szépségnek, sőt nem csak ma mindig is igy volt. Lehet sőt sokszor az van hogy ezek a nők/lányok egyetemre, főiskolára járnak, tanultak és a leendő karrierjüket is megtudja lenditeni egy két jó kapcsolat. Elegánsabb helyeken látni őket, jó autók, és ezek a gazdag, befolyásos férfiak akikkel párban vannak vagy eltartják őket, akár még a testi vonzalom lehet kölcsönös is, szóval lehet hogy nem alvilági alakok a szó hagyományos értelmében de ha bejön a képbe egy "átlag" férfi aki veszélyezteti a nőjüket meg vannak a módszereik a pénzük és hatalmuk hogy elintézzék. A szép nőket az "átlag" férfiak gazdagokhoz társitják fejben, és itt a vadkeleten tudjuk ebben az urambátyám, NER lovagok által uralt világban tudjuk hogy a hatalom keze messze elér, persze vannak tisztességes gazdag emberek is /akik nem politikusok/ de azért a pénz sokat segit ha baj van és különböző módszerekkel el kell intézni valakit. Ez egy ördögi kör mert maguk a szép nők is ebben szocializálódtak, ezekbe a körökbe ahol ilyen nők vannak csak pénzel lehet bekerülni, ha még mellé a férfi ad is magára az csak plusz. Van egy hierarchia, nem kell 10/10-nek lenni egy nőnek átlagosan szép, természetes lányokat/nőket is megtalálnak mert be van árazva a női szexualitás és test sajnos, akármennyire is intelligens ma egy nő ha mellé csinos akkor nehéz lesz eldönteni miért is vannak vele. Ok értem hogy vannak szép, erős, független nők akik mindent megteremtenek maguknak de nekik is inkább olyan férfi kell aki feljebb áll tőlük ebben a hierarchiában vagy pontosan ugyanott (hipergámia). A képeken látható nő is be van árazva, nem egy árufeltöltő vagy kamionsofőr lesz a párja, ugyan miért is lenne(?) amikor ő is tudja magáról hogy mit érhet el és kaphat meg a szépséggel ha mellé még tanulgat is valami fősuli mellé egy idegen nyelv (angol) akkor kinyilik a világ. Nem nem a gazdag de elhizott 60 éves fogja pénzelni hanem egy jól karbantartott, sármos "gazdag" pasi és itt mint már irtam van testi vonzalom is. A lélekről, érzelmekről nem is igazán érdemes szót emliteni, nem feltétlen a nők hibája de a szexorientált ismerkedési húspiac kiöli belőlük az érző lelket. Személy szerint ha rámirna egy ilyen nő az interneten akkor azt hinném hogy onlyfans-re akar csalni vagy AI generált kamuprofil aki szintén valamit ki akar csalni belőlem, ha élőben szólitana le akkor szintén a bankszámlámra gondolnék hogy mennyire kevés is lenne hozzá és mikor akar egy konkurens megveretni vagy megverni esetleg egyéb módon tönkretenni a fél életem csak mert szóba álltam egy ilyen nővel.
jan. 1. 16:00
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert megnézett egy insta sztorit?

:D

jan. 1. 16:06
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
Azért van az ami mert a frappans, okos mondanivalója, az, hogy ha kikezdenek vele akkor is elmosolyogja csupán mert nem ha nem kell valaki akkor nem és kész. Ez mindig is így volt. Lufikra nem lő mert nincs nem bizonygat magának, hogy márpedig tetszik másnak. A bájossággal , kedvességgel, eszemmel meg példaként néznek rám. Egyedül vagyok mert már csak egyet választok ki aki majd életem végéig elkísér. Ezért mert látják magabiztosan tudom mit akarok nem mernek túl hosszan teperni.
jan. 1. 16:32
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
13 Magyarul is ird már le ezt légyszives, vagy ha ez szerinted magyar volt akkor nyugodtan kizárhatod hogy az eszed miatt akarnának kikezdeni veled.
jan. 1. 16:46
 15/36 anonim ***** válasza:
65%

Hat figyi....

Az en idomben, amikor meg CD-re irogattuk ki a kepeinket az insta helyett, elofordult velem, hogy a csaj kezdemenyezte a beszelgetest (szemelyesen), es a vegen friendzone-ba tett. Ketszer is elofordult velem ilyen. Vagyis egy ilyen instasztori nezegetes az lofasz es esti feny, foleg, hogy 4000 kovetom van.....

40F truecel

jan. 1. 16:46
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
14# ajánlom sok szeretettel neked, hogy olvasd addig akár szótagolva a szavakat, a vesszőket nézve. Tudod? Mondatok vannak ott. Nem fogsz megszívatni azzal az általad leírttal, hogy fordítsam le neked. Nagy az arcod kicsi rigó. Használj lexikont ha nem megy egyedül. 😉
jan. 1. 17:07
 17/36 anonim ***** válasza:
72%

Huh most próbáltam úgy elolvasni. Én ilyen helyeken magyar embertől még nem láttam vesszőt.

Csak igy kiragadva valamit: frappans, okos mondanivalója, AZ, hogy ha kikezdenek....

Az "az" elé és után például minek?

De ha csak egy elgépelés akkor is egy katyvasz az egész. Aki értette az jelentkezzen már.

jan. 1. 17:33
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

"Azért van az ami mert a frappans, okos mondanivalója, az, hogy ha kikezdenek vele akkor is elmosolyogja csupán mert nem ha nem kell valaki akkor nem és kész...Egyedül vagyok mert már csak egyet választok ki aki majd életem végéig elkísér. Ezért mert látják magabiztosan tudom mit akarok nem mernek túl hosszan teperni."

Nyilván magából indul ki. Szerintem úgy érti a mondanivalóját, hogy hiába kezdenek ki vele a nők ő neki akkor se kell egyik se mert megvan a maga megálmodott nője és csak azzal fog együtt lenni.

jan. 1. 17:39
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
18 Én azt se tudtam eldönteni hogy nő vagy férfi egyáltalán.
jan. 1. 17:42
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én se, de inkább nő.
jan. 1. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!