Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál előfordul hogyha egy tényleges 11/10-es külsejű nő online érdeklődést mutat feléjük, akkor arra nem reagálnak? Pl. egy insta sztori megtekintést mennyire vesztek érdeklődésnek?
Azért kérdezem mert van egy ilyen barátnőm, akivel már gimi óta jóban vagyunk.
Referenciaként pontosan ilyen típus mint ez a modell.
Barna haj, zöldeskék szem, tökéletes test, gyönyörű arc pont mint a képen látható lány.
Nyilván 15 éves korában sem tudtam úgy elmenni vele sehova hogy ne néznék meg, odajöjjenek ezren, de felnőtt nőként csak még szebb.
Most az ünnepek alatt rengeteget voltunk együtt és nyilván megbeszéljük hogy kinek ki tetszik. Mert szingli, válogatós.
Ő soha nem akart ilyet csinálni de én javasoltam neki hogy csak próbálja már meg hogy mi lesz ha életében először ő tesz egy pici első lépést és megnézi valakinek csak pl a szilveszteri vagy a karácsony alatt feltöltött sztoriját...
Mikor már eleget ittunk belement hogy oké tudod mit, én aztán írni nem fogok neki de egye fene ennyit megteszek.
2 férfivel meg is tette és nem volt semmilyen válaszreakció....
Őszintén nőként én nem hittem el hogy ilyen létezik...
mert ha én tettem volna ezt azt megérteném, én ilyen csinosabb szomszédlany vagyok, de ő???
Komolyan létezik hogy BÁRMILYEN férfi nem csapna le azonnal egy ilyen nőre ha csak egy pici érdeklődést is mutat?
Azóta le vagyok döbbenve
Vagy belépett a félünk a túl szép nőktől effektus?
De az sem igaz mert az elmúlt 10 évben úton útfélen odajöttek hozzá, még mikor melegítőben tankoltunk reggel 7-kor akkor is... bulikat már nem is említem...
Ez hogy lehet? Ja és azt nekem ne mondja senki hogy van olyan férfi akinek egy ilyen nő ne tetszene...
még én is ámulva szoktam bámulni pedig 15 éves korom óta ismerem...
Mi erre a magyarázat?
Azért mert megnézett egy insta sztorit?
:D
Hat figyi....
Az en idomben, amikor meg CD-re irogattuk ki a kepeinket az insta helyett, elofordult velem, hogy a csaj kezdemenyezte a beszelgetest (szemelyesen), es a vegen friendzone-ba tett. Ketszer is elofordult velem ilyen. Vagyis egy ilyen instasztori nezegetes az lofasz es esti feny, foleg, hogy 4000 kovetom van.....
40F truecel
Huh most próbáltam úgy elolvasni. Én ilyen helyeken magyar embertől még nem láttam vesszőt.
Csak igy kiragadva valamit: frappans, okos mondanivalója, AZ, hogy ha kikezdenek....
Az "az" elé és után például minek?
De ha csak egy elgépelés akkor is egy katyvasz az egész. Aki értette az jelentkezzen már.
"Azért van az ami mert a frappans, okos mondanivalója, az, hogy ha kikezdenek vele akkor is elmosolyogja csupán mert nem ha nem kell valaki akkor nem és kész...Egyedül vagyok mert már csak egyet választok ki aki majd életem végéig elkísér. Ezért mert látják magabiztosan tudom mit akarok nem mernek túl hosszan teperni."
Nyilván magából indul ki. Szerintem úgy érti a mondanivalóját, hogy hiába kezdenek ki vele a nők ő neki akkor se kell egyik se mert megvan a maga megálmodott nője és csak azzal fog együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!