Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire kellemetlen, ha egy közösségbe kell járni olyannal, aki bepróbálkozott és elutasítottátok?
Nekem kellemetlen lenne - nem azért, mert a másikról feltételezek rosszat, de sajnálnám a dolgot, hogy valamennyire megbántottam, még ha nem is volt célom.
Akkor meg nyilván gáz, ha a másik fél tovább próbálkozik vagy sérteget (egyik barátnőm került olyan helyzetbe, hogy bepróbálkozott nála egy srác, visszautasította, egy másikkal aztán összejött, és akkor ment rá a fújás meg az agresszívkismalackodás, hogy "az a srác szemmel láthatóan csak b...ni akar, és a Csilla is egy büdös felszínes k...a, aki csak a külsőt veszi figyelembe").
Igen, munkahelyen kikezdtünk egymással.
Viszont családja volt, én ezt tudtam, úgy volt hogy el fog válni a feleségétől, aztán mi összejövünk. Én türelmetlen voltam így megszakítottam ezt az egészet, kiderült semmi gond nem volt otthon. De nem történt semmi testiség.
Azóta is egy helyen dolgozunk, sokat kell járnom az irodájába. Vannak apró flörtölések, de számomra nagyon kellemetlen már. Végülis én utasítottam el őt. Kötődöm hozzá még mindig, ő is hozzám, de számomra a vonzódás elmúlt így rém kellemetlen mikor néha néha azt hiszi hogy megint elkezdhetjük azt amit régen.
Ha visszaforgathatnám az időt bele se mentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!