Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mennyire kellemetlen, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyire kellemetlen, ha egy közösségbe kell járni olyannal, aki bepróbálkozott és elutasítottátok?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk van egy szociális kör, munkahely, hobbi csoport, kórus, bármi, ahol vannak vegyesen férfiak és nők. Mondjuk egy férfi bepróbálkozik egy nőnél, teljesen kulturáltan, semmi bunkóság nélkül, a nő lepattintja, de attól még mindketten maradnak az adott közegben. Utána kellemetlen, ha még kell találkozni vagy igazából lehet teljesen felnőttek módjára kezelni a dolgot és továbblépni, attól még egy normális emberi kapcsolat megmaradhat?

ma 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár én férfi vagyok, nekem volt ilyen, hogy a kiszemelt nő a munkahelyen elutasított. Nekem aztán nem volt kellemetlen, mert ha nem akkor nem, ennyi. Akkor kellemetlen, ha az elutasított fél nem érti meg, hogy a nem az nem.
ma 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez csak abban az esetben kellemetlen, ha nem tudja a fél a nemleges választ elfogadni szerintem is.
ma 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem kellemetlen lenne - nem azért, mert a másikról feltételezek rosszat, de sajnálnám a dolgot, hogy valamennyire megbántottam, még ha nem is volt célom.

Akkor meg nyilván gáz, ha a másik fél tovább próbálkozik vagy sérteget (egyik barátnőm került olyan helyzetbe, hogy bepróbálkozott nála egy srác, visszautasította, egy másikkal aztán összejött, és akkor ment rá a fújás meg az agresszívkismalackodás, hogy "az a srác szemmel láthatóan csak b...ni akar, és a Csilla is egy büdös felszínes k...a, aki csak a külsőt veszi figyelembe").

ma 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen meg egyetem elején, barátok maradtunk, neki is lett aztán kapcsolata, és ott volt az esküvőmön, de még a férjem legény bucsujan is. Felnőtt emberek ezen túl tudnak lépni.
ma 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kellemetlen, felnőtt módjára lehet kezelni.
ma 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott az lenni, nem szoktam ezen gondolkodni, hogy húha itt a Jóskapista, aki bepróbálkozott. Ha a nem ellenére is nyomul, az gáz, de az neki lesz kellemetlen, ha kiosztom előbb-utóbb mindenki orra előtt.
ma 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, munkahelyen kikezdtünk egymással.

Viszont családja volt, én ezt tudtam, úgy volt hogy el fog válni a feleségétől, aztán mi összejövünk. Én türelmetlen voltam így megszakítottam ezt az egészet, kiderült semmi gond nem volt otthon. De nem történt semmi testiség.

Azóta is egy helyen dolgozunk, sokat kell járnom az irodájába. Vannak apró flörtölések, de számomra nagyon kellemetlen már. Végülis én utasítottam el őt. Kötődöm hozzá még mindig, ő is hozzám, de számomra a vonzódás elmúlt így rém kellemetlen mikor néha néha azt hiszi hogy megint elkezdhetjük azt amit régen.

Ha visszaforgathatnám az időt bele se mentem volna.

ma 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!