Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál hány éves kortól nem normális dolog a szüzesség? 25/L
Szerintem se kellene számítania a kornak, hogy ki hány évesen szűz. Vannak érzelmesebb emberek, meg alakulhat úgy az életed, hogy nem ez a fő problémád. Az én feleségem is 25 evesen szűz volt még mikor összejöttünk, mert nem talált olyan embert, akivel úgy érezte volna, de főleg inkább mert 'nem volt jól' lelkileg és először magát hozta rendbe, szakember segítségével is.
Én meg támogatóan és türelmesen álltam hozzá, és nagyon rövid időn belül meg nem mondtam volna, hogy előttem nem volt tapasztalata. Ha két ember összeillik, az érződik, és egyáltalán nem számítanak ilyen apróságok. Sokkal inkább az egymáshoz való hozzáállás, a támogató kapcsolat. Neked is csak annyi kell, hogy olyan embert találj, aki igazi társként tud viselkedni - már az elején is.
Szard le, éld az életed ez a te utad lehet holnap lesz barátod lehet nem holnap ,ha rágörcsölsz azzal csak még egy problémát generálsz.
Én 29 vagyok és szűz ez csak egy címke nem ez számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!