Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is van itt, aki gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van itt, aki gyakran elgondolkozik azon milyen lenne, ha felesége lenne, gyerekei meg normális élete?

Figyelt kérdés

Tudom magamról, hogy meleg és biszex között helyezkedem el. Voltam már lánnyal, nem undorodtam. Most barátom van, és előtte is kb két évig fiúkkal ismerkedtem. Ugyanakkor elérzékenyülök, ha látok facen vagy instán egy házas párt gyerekkel, látszólag olyannak tűnik, mintha oké lenne az életük boldogak lennének.

Na meg belegondolok, hogy egyedül, magányosan fogok valszeg élni, ha nem lesznek szüleim.

Más is küzd ilyen dilemmákkal?

2023. szept. 27. 15:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A melegek között is van, aki konzervatív, és nyilván ez most nagyon giccsesen és patetikusan hangzik, de a gyerekeink az életünk egyfajta folytonosságát adják / adnák. Igen, van vele gond, lutri az egész, egy bő 20 éves meló, de úgy hozzáállni, hogy csak "idegesítő pénznyelők" háát, nekem ez elég anyagias, nihilista hozzáállás..
2023. szept. 28. 06:54
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Normal elet? Gyerek? Csalad? Ne viccelj, en mar annak is tudnek orulni, ha talalnek egy olyan sracot aki elkotelezett a monogamia mellett, nem csapong es megbizhato. Nem latnam alapvetoen akadalyat annak, hogy egy sraccal egyutt elve, gyerek nelkul legyen teljes az eletem, viszont azt gondolom, hogy olyan sracot talalni, amit irtam is, szinte lehetetlen. En azt gondolom, ha talalsz egy part magadnak, akit tenyleg szeretsz es aki teged is szeret, ezek a ketelyek egeszen egyszeruen elmulnak, mert nem lesz mellette idod ilyeneken gorcsolni.
2023. szept. 28. 07:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenen szoktam én is szoktam gondolkozni nem vagy vele egyedül kérdező.

De jó lenne ha még baráti társaság is lenne mert akkor nem lenne olyan egyedül érzés.

Kérdező hány éves vagy?

2023. szept. 28. 11:26
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Már nem. Régen, a 20-as éveim legelején azt hittem, hogy csak úgy lehet "normális" az életem, ha megházasodom (nővel) és majd gyerekeim is lesznek. Ház, lakás, feleség, 2 kocsi, 2 gyerek, kutya, macska, kis kert stb. Ma már tudom, hogy ehhez nem kell nővel házasodnom. Attól hogy valaki meleg, még nem törvényszerű, hogy boldogtalan lesz az egész élete és egyedül, magányosan fog meghalni. Abból kell kihozni a legtöbbet, ami van, tenni kell a célok eléréséért. Melegek is élhetnek párkapcsolatban, sőt egyesek gyermeke(ke)t is vállalnak, a boldogság nem szexuális orientáció függő. Szivárványcsaládok is élhetnek boldogságban, lásd pl. Pál Marciék vagy Huberték. El kell engedni a negatív gondolatokat és érzéseket, pozitívan kell hozzáállni mindenhez és nem szabad feladni a céljainkat és az álmainkat. (Ez most elég béna szöveg, nagyon idétlenül néz ki leírva. De ettől még igaz.) Teljes mértékben megvalósítható a család, ha valaki arra vágyik. Azzal meg baromira nem kell foglalkozni, hogy kinek mi a véleménye erről. Élje mindenki a saját életét.
2023. szept. 28. 11:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

14-es. Mit tanácsolnál annak aki céltalannak érzi az életét. Én sajnos így érzem. Nem tudom miért kelek fel reggel, megyek dolgozni, csak csinálom mert muszály. De nincs célom, nincs olyan dolog ami elöttem lebegne hogy az akarom elérni.

Idöröl idöre van 1-1 kissebb dolog, de végsösoron ha az megvan akkor megint ott vagyok hogy akkor most merre. Most is ez van. Tudom nekem kell megtalálni az utat, de néha attól tartok, hogy ahogy öregszem ez egyre nehezebb lesz. Elvégre az idö elöre haladtával inkább beszűkül a világ mint kinyílik.

2023. szept. 28. 12:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a 15-ösnek sokban igaza van :/

Akinek nincs párja, az ezeket átérzi mind.Ebben biztos vagyok.

Én már egy társat is örömmel látnék az életemben,de olyan dolgokra mint család, gyerek egyáltalán nem vágyom.

Igaz, már én sem vagyok fiatal.De sem a családomban,sem munkatársak között nincs olyan pár,akiről azt lehetne mondani,hogy igazi pár és mindenben társak. Sok a válás,élettársi kapcsolat,hitel és lakhatás miatti közös élet, ami jórészt dög unalom.Már harmincas srác is mondta, unja a nejét,unja a gyerekét,az egész taposómalmot.

Ezért érdemes ? Hát nekem nem, nem is kellene. Csak a társ, az nagyon...

2023. szept. 28. 16:19
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Van kedve beszélgetni valakinek a témában? Vagy barátkozni?
2023. szept. 28. 20:01
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
17-es: nekem van, en szivesen baratkozom/beszelgetek:) Bp/27
2023. szept. 28. 21:24
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért lehet célokatkitűzni, hogy ne unalmas legyen az élet!

Pl. el kell határozni, hogy eljutok ide-vagy oda. Rengeteg szép hely van a világban, és egy utazás során azért kialakúlhatnak barátságok, amiből esetleg társ is lehet! Nyitni kell a világ felé, nem beszűkülni a szoba falai közé.

2023. szept. 29. 07:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy sikerült,hogy először házas voltam és lett gyerekünk,aztán mégis a fiúk felé kezdtem kacsingatni és elváltunk.De az biztos,hogy a legjobb dolog az életben a fiam és büszke vagyok rá.Hosszú sztori,de ez a lényeg.
2023. szept. 30. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!