Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy kiábrándultál a párodból azért mert meghízott?
A kapcsolatunkban én híztam meg. Ahogy összeköltöztünk eléggé elengedtem magam. Lehet van vagy volt testképzavarom, mert régebben csak a tökéletes, szálkás és izmos testalkat volt számomra elfogadható.
A barátom nagyon tehetséges szakács és többek között a főzéssel is fejezi ki a szeretetét, ami lényegesen hozzájárult ahhoz hogy az évek alatt meghíztam mert nagyon szeretem a főztjét. Viszont aktív maradtam továbbra is, edzek ugyanúgy, de megpocakosodtam és tényleg változtam ilyen téren rendesen. Most hogy ismét híztam annyit hogy új ruhák kellenek meg elgondolkoztam, hogy ez a párkapcsolatomra milyen hatással van.
Több mint 20 kilóval vagyok több mint ahogy megismerkedtünk. Elmondása szerint továbbra is tetszem neki, de félek hogy mi van ha egyik nap arra ébred hogy már nem kellek neki, pláne hogy megint híztam és amikor kifejezetten fogyni próbáltam, az sem volt sikeres hosszú távon.
Persze ezt vele kell megbeszélnem, ami tervben is van, de kíváncsi vagyok hogy esetleg más átélt-e ilyet?
Nem. Számomra kifejezetten vonzóan hatna, ha egy fiú elhízna mellettem, de sajnos nincs párom :(
24/f
Ha azóta is hízol, de nem szeretnél, akkor a reggelit kiveszed, és helyette megeszed az ebéd felét, ebédkor a másik felét.
Nekem ez bevált és kényelmes is, mert alapanyag szinten nincs változás, pusztán csak kevesebbet eszel. 110kiló helyett 96kilóra álltam így be, úgyhogy életképes a módszer.
Szerelem poci? Szerintem egy párkapcsolatban az elhízás (nem pár kilóról, vagy egy kis átmeneti pociról beszélek) az elkényelmesedés jele.
De ami még rosszabb, hogy az esetek többségében, szakítás után indul meg a fogyás, életmódváltás. Tehát a jelenlegi kapcsolatba belekényelmesedik, meghízik, szakítás után pedig újra formába jön. Millió ilyet láttam, sőt átéltem én is mindkét oldalt.
Belehízás egy kapcsolatba - ez egy tipikus népbetegség. Családon belül is tapasztalom, hogy több mint 100kilóról elkezdett lefelé faragni a tag, járt már 80körül, mire lett egy suna kéz alá. Dehogy kellett neki fél év, sztem ismét van már vagy 120kiló is...
Inkább belehúznának a hízás helyett, hogy tartósabban működjenek és tényleg csak indokolt esetben kelljen szétmenni. Nem termelődne annyi lelki sérült, akik már azért nem keresnek, mert a korábbi tapasztalatok alapján megelőlegezik a kudarcot...
Nem mondom azt hogy mindenki ilyen, de szerintem a közösség nagyjából fele érintett és ez nem függ az irányultságtól. Hetero, homo, bi egy kaptafa, ha belehízásról van szó és ez baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!