Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan már veletek hogy régebben tetszett egy fiú, aztán pár év múlva újra találkoztatok és teljesen kiábrándultatok belőle? Annyira megváltozott.
4 jut most hirtelen eszembe, aki kulsore mar nem nez ki jol.
Mondjuk az 1-ik annyira jofej, hogy az se erdekelne, hogy nem jol oregedett, idosebbnek nez ki, mint amennyi.
Sajnos,szép vékony srác volt.3év és pocakos el hizzott
srác lett.
3. vagyok.
Jopar hete azon gondolkodtam, hogy nem is jartam rosszul, hogy nem vagyok hazas.
28 vagyok. Ha most valasztok part magamnak az mar nagyjabol “megerett”, tehat nem lesz zsakbamacska, mint 14-20 evesek, akikbol meg nem latod mi lesz. :D
Pl. rokonsagban is van olyan, aki 15 evesnek kis cuki volt, most 30 felett meg uristen. Na, de ilyenek ezek a franya drogok.
Szia! Nálam igen.
Volt valaki akit tökéletesnek láttam.. Összeségében sokat nem változott, csak mert már nem szeretem észre vettem a hiányosságait.. észre vettem azokat a részleteket amiket régebben nem láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!