Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy kiábrándultál a párodból azért mert meghízott?
A kapcsolatunkban én híztam meg. Ahogy összeköltöztünk eléggé elengedtem magam. Lehet van vagy volt testképzavarom, mert régebben csak a tökéletes, szálkás és izmos testalkat volt számomra elfogadható.
A barátom nagyon tehetséges szakács és többek között a főzéssel is fejezi ki a szeretetét, ami lényegesen hozzájárult ahhoz hogy az évek alatt meghíztam mert nagyon szeretem a főztjét. Viszont aktív maradtam továbbra is, edzek ugyanúgy, de megpocakosodtam és tényleg változtam ilyen téren rendesen. Most hogy ismét híztam annyit hogy új ruhák kellenek meg elgondolkoztam, hogy ez a párkapcsolatomra milyen hatással van.
Több mint 20 kilóval vagyok több mint ahogy megismerkedtünk. Elmondása szerint továbbra is tetszem neki, de félek hogy mi van ha egyik nap arra ébred hogy már nem kellek neki, pláne hogy megint híztam és amikor kifejezetten fogyni próbáltam, az sem volt sikeres hosszú távon.
Persze ezt vele kell megbeszélnem, ami tervben is van, de kíváncsi vagyok hogy esetleg más átélt-e ilyet?
Szerintem ha zavarná azt biztosan a tudtodra adná valamilyen formában. Pl. kevesebb adagot, vagy diétásat főzne neked. 😄
Érdemes lenne megbeszélned vele ezt a témát, mintsem hogy szorongj. Ki tudja, lehet tetszik is neki.
Engem abszolút nem zavart, amikor a párom kicsit testesebb lett. Személyiségre nem változott, külsőleg meg volt “új felfedezni való”.
Mi a párommal a kapcsolatunk során, közösen hiztunk, nyilván nem volt tervben, de mindketten tudunk fozni és imádjuk egymás foztjet. Viszont sokszor nincs időnk fozni, ami azt jelenti hogy gyakran rendelünk kajat/gyors kajat. 3.éve vagyunk egyutt, neki kb 20-25 kg jött fel szépen lassan. En a kapcsolatunk elején voltam 55-60 kiló, most 87 vagyok.
De mi időközben észleltük a folyamatos hízásunkat, és mivel továbbra is tetszettunk egymásnak és egyikunket sem zavarta a felesleg, ezért nem foglalkoztunk vele. Egyebkent azóta is egyutt vagyunk, és ahogy telik az ido en egyre csak szebbnek látom, és kimondottan tetszenek a telt idomai!!
(Mindketten nők vagyunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!