Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt hogy kiábrándultál a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy kiábrándultál a párodból azért mert meghízott?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunkban én híztam meg. Ahogy összeköltöztünk eléggé elengedtem magam. Lehet van vagy volt testképzavarom, mert régebben csak a tökéletes, szálkás és izmos testalkat volt számomra elfogadható.

A barátom nagyon tehetséges szakács és többek között a főzéssel is fejezi ki a szeretetét, ami lényegesen hozzájárult ahhoz hogy az évek alatt meghíztam mert nagyon szeretem a főztjét. Viszont aktív maradtam továbbra is, edzek ugyanúgy, de megpocakosodtam és tényleg változtam ilyen téren rendesen. Most hogy ismét híztam annyit hogy új ruhák kellenek meg elgondolkoztam, hogy ez a párkapcsolatomra milyen hatással van.

Több mint 20 kilóval vagyok több mint ahogy megismerkedtünk. Elmondása szerint továbbra is tetszem neki, de félek hogy mi van ha egyik nap arra ébred hogy már nem kellek neki, pláne hogy megint híztam és amikor kifejezetten fogyni próbáltam, az sem volt sikeres hosszú távon.

Persze ezt vele kell megbeszélnem, ami tervben is van, de kíváncsi vagyok hogy esetleg más átélt-e ilyet?

2023. okt. 8. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Nálam fordítva volt, kevésbé volt rajta plusz, hízott kicsit, a hasán, combjain látszott és jobban izgatott.
2023. okt. 8. 17:27
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ha zavarná azt biztosan a tudtodra adná valamilyen formában. Pl. kevesebb adagot, vagy diétásat főzne neked. 😄

Érdemes lenne megbeszélned vele ezt a témát, mintsem hogy szorongj. Ki tudja, lehet tetszik is neki.

Engem abszolút nem zavart, amikor a párom kicsit testesebb lett. Személyiségre nem változott, külsőleg meg volt “új felfedezni való”.

2023. okt. 8. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Nálam ez nem okozott problémát.
2023. okt. 8. 19:19
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
3as vagyok ,mármint az hogy a párom meghízott.
2023. okt. 8. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt hasonló hogy én híztam meg. Alapból is kicsit testesebb voltam, a kapcsolatunk alatt meg tovább híztam. De az akkori barátomnak pont hogy az ilyen testalkat jött be, ezért még tetszett is neki. Mindig szerettem a hasam, szóval gyakran fejezte ki ő is a szeretetét az ételen keresztül, ahogy te is írod kérdező! Simán lehet hogy a te barátod is ilyen, vagy pont hogy egyáltalán nem érdekli a súlyod! Szerintem is beszéljetek erről az a biztos, meg akkor te is jobban megnyugszol. Azzal viszont vigyázz, hogy az egészségedre ez ne menjen rá a túlsúly.
2023. okt. 10. 13:09
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Zavarna ha a párom meghízna. De csak azért, mert a hízás általában mindig valami lelki, vagy pszichés okra vezethető vissza. Vagyis az zavarna, hogy a hónapok, évek alatt (mert azért 20 kg nem megy fel 1 hét alatt) nem vettem észre, hogy valami nincs rendben.
2023. okt. 10. 15:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az èn pàrom is az èvek alatt jò pàr kilòt felszedett. De nekem meg pont ez tetszik ìgy, ès nőkènt ìrom. Ha a pàrod azt mondja ìgy is tökèletes vagy szàmàra akkor ezt hidd el ès ne zavarjon. Èn soha nem kèrnèm a pàromtòl hogy fogyjon le.Szòval nem tudnèk kiàbràndulni belőle.🙂
2023. okt. 10. 21:48
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
#7: de ez most nőként egyeltalán nem releváns.
2023. okt. 11. 14:40
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Egészség tárgykörben javaslom, hogy előbb kérj beutalót laborvizsgálatra (vér + vizelet). Kétségkívül számít az étkezés meg az életmód, de az idő előre haladtával a szervezet is öregszik, változik. A 2-es típusú cukorbetegség alattomosan jelentkezik és gyakorta együtt jár a testsúly növekedésével.
2023. dec. 29. 18:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal a kapcsolatunk során, közösen hiztunk, nyilván nem volt tervben, de mindketten tudunk fozni és imádjuk egymás foztjet. Viszont sokszor nincs időnk fozni, ami azt jelenti hogy gyakran rendelünk kajat/gyors kajat. 3.éve vagyunk egyutt, neki kb 20-25 kg jött fel szépen lassan. En a kapcsolatunk elején voltam 55-60 kiló, most 87 vagyok.

De mi időközben észleltük a folyamatos hízásunkat, és mivel továbbra is tetszettunk egymásnak és egyikunket sem zavarta a felesleg, ezért nem foglalkoztunk vele. Egyebkent azóta is egyutt vagyunk, és ahogy telik az ido en egyre csak szebbnek látom, és kimondottan tetszenek a telt idomai!!

(Mindketten nők vagyunk.)

2024. jan. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!