Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kiábrándulnátok akkor ha megtudnád hogy a barátod akit szeretsz rengeteg lánnyal volt már előtted?
Figyelt kérdés
Ha kiderülne hogy 50 lánnyal volt már akkor nagyot csalódnál benne? Tudnád úgy szeretni mint korábban?
Én 21 évesen 3 lánnyal voltam, szerintem ez elfogadható.
2020. szept. 28. 16:57
2/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna, legalább van tapasztalata, tudja hogy nyúljon hozzám.
4/12 anonim válasza:
Nem ábrándulnék ki.Én sem voltam apáca.
6/12 anonim válasza:
Ha biztos vagyok a hűségében irántam, akkor előttem csinálhatott bármit felőlem.
7/12 anonim válasza:
Nem zavarna - az zavarna ha nem a kapcsolat elején mondja meg, mert azt érezném nem bízott annyira meg bennem hogy megmondja. Ha hazudott róla az meg pláne zavarna - nem az 50x lány, hanem a hazugság ténye maga.
8/12 anonim válasza:
Szegeny Dallos Bogi mit valaszolna erre... :(
9/12 anonim válasza:
Az a baj hogy ezek nem tapasztaltak, mivel minden lannyal max 1-2x voltak egyutt. Tapasztalat akkor lesz, ha eljut odaig egy csajjal hogy kiismerje minden porcikajat.
10/12 anonim válasza:
Én azt vallom, a kevesebb néha több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!