Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megerőszakolt egy néger, hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakolt egy néger, hova forduljak segítségért?

Figyelt kérdés
A hétvégén megismerkedtem egy néger sráccal. Teljesen jól elvoltunk, de erőszakos lett. Én passzív vagyok, és idegenekkel nem szexeltem sosem. Most is csak ismerkedésnek vettem az egészet, és majd ha jobban megismertük volna egymást emnerileg, akkor lehetett volna a későbbiekben szex. A szórakozóhely mosdójában mögém állt, (pont vizeltem) és befogta a számat, majd konkrétan megerőszakolt. Rendesen meg is sértülem végbélileg. A csávó ahogy végzett lelépett, és senki nem tud róla semmit sem. Ismeretlen elkövetőt fel lehet jelenteni?
2023. okt. 2. 15:18
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
86%

26-os vagyok.

A kérdező ezt írta a 24-es kommentben: "Azért emeltem, hogy mások is tudjanak róla, hogy néger. Ha bármikor találkoznának vele, vigyázzanak."

Ebből a két mondatból az következik (legalábbis nekem), hogy ha egy négerrel találkozunk, akkor vigyázzunk. Ergo ha egy fehér ember jön szembe, akkor még abszolút ne feltételezzünk semmi rosszat.

És közben a 39-es írta is, hogy egy leírás is kéne az illetőröl, nem csak a bőrszíne.

2023. okt. 12. 18:51
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
#41, azért nem ugyanaz... pl nálunk ma van lomtalanítás, nem a magyarok miatt nem megy senki este az utcára...
2023. okt. 12. 18:55
 43/43 anonim ***** válasza:
93%

#42: Néha azért ugyanaz. Félig tartozik, úgyhogy elmesélem: Én falun lakom, szokott lenni lomtalanítás. Olyankor rengeteg lesz a cigány, de minden évben mások jönnek el, szóval nincs olyan opció, hogy egy adott roma személyt megszoktunk/megismerünk. Minden alkalommal más és más romák viszik el a lomokat. És ezutóbbi miatt mi nagyon örülünk, mert pl a bazinagy ólom csillárokat a kukásautó nem vinné el.

Ők ennyiért jönnek, aztán mennek is. (Hangzavart csináltak már, de hát olyan a veszekedő házasok is szokták, mindegy).

Ellenben vannak olyan fehér magyar emberek, akik állandó munkával és kedves modorral rendelkeznek, ám a pénzzé tehető dolgokat nagyon gyűjtik. Azaz bármikor feltúrhatják a kukákat. Ezt én nem tudom rájuk bizonyítani... de az egyikük kutyája a nyár óta az általam kidobott müzlistálból issza a vizet.

Tehát én magam jobban félek tőlük, mert ők az év bármely napján megkörnyékezhetnek engem. A cigányok még csak lomtalanításkor "zavarnak".

2023. okt. 13. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!