Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolt egy néger, hova forduljak segítségért?
26-os vagyok.
A kérdező ezt írta a 24-es kommentben: "Azért emeltem, hogy mások is tudjanak róla, hogy néger. Ha bármikor találkoznának vele, vigyázzanak."
Ebből a két mondatból az következik (legalábbis nekem), hogy ha egy négerrel találkozunk, akkor vigyázzunk. Ergo ha egy fehér ember jön szembe, akkor még abszolút ne feltételezzünk semmi rosszat.
És közben a 39-es írta is, hogy egy leírás is kéne az illetőröl, nem csak a bőrszíne.
#42: Néha azért ugyanaz. Félig tartozik, úgyhogy elmesélem: Én falun lakom, szokott lenni lomtalanítás. Olyankor rengeteg lesz a cigány, de minden évben mások jönnek el, szóval nincs olyan opció, hogy egy adott roma személyt megszoktunk/megismerünk. Minden alkalommal más és más romák viszik el a lomokat. És ezutóbbi miatt mi nagyon örülünk, mert pl a bazinagy ólom csillárokat a kukásautó nem vinné el.
Ők ennyiért jönnek, aztán mennek is. (Hangzavart csináltak már, de hát olyan a veszekedő házasok is szokták, mindegy).
Ellenben vannak olyan fehér magyar emberek, akik állandó munkával és kedves modorral rendelkeznek, ám a pénzzé tehető dolgokat nagyon gyűjtik. Azaz bármikor feltúrhatják a kukákat. Ezt én nem tudom rájuk bizonyítani... de az egyikük kutyája a nyár óta az általam kidobott müzlistálból issza a vizet.
Tehát én magam jobban félek tőlük, mert ők az év bármely napján megkörnyékezhetnek engem. A cigányok még csak lomtalanításkor "zavarnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!