Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolt egy néger, hova forduljak segítségért?
Figyelt kérdés
A hétvégén megismerkedtem egy néger sráccal. Teljesen jól elvoltunk, de erőszakos lett. Én passzív vagyok, és idegenekkel nem szexeltem sosem. Most is csak ismerkedésnek vettem az egészet, és majd ha jobban megismertük volna egymást emnerileg, akkor lehetett volna a későbbiekben szex. A szórakozóhely mosdójában mögém állt, (pont vizeltem) és befogta a számat, majd konkrétan megerőszakolt. Rendesen meg is sértülem végbélileg. A csávó ahogy végzett lelépett, és senki nem tud róla semmit sem. Ismeretlen elkövetőt fel lehet jelenteni?2023. okt. 2. 15:18
21/43 anonim válasza:
Igen, egy szórakozóhelyen, ahol több száz ember van, éppen senki sem ment be a wc-be. Full kamu!
22/43 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy több száz ember volt? Azt hiszel amit akarsz! A te fajta emberek akkor sem hinnék el eteket az esetekez, ha saját szemükkel látnák. Áldozathibáztatás az megy!
2023. okt. 3. 21:34
23/43 anonim válasza:
Miért kell kiemelni, hogy fekete az illető? Csak mert ez az információ itt nem visz közelebb a megoldáshoz, max a rendőrségen. És gondolom, ott is egyéb személyiségjegyek alapján nyomoznak.
24/43 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki, hogy mások is tudjanak róla, hogy néger. Ha bármikor találkoznának vele, vigyázzanak. Jóindulatból figyelmeztetek másokat, de hogy még ebbe is bele kell kötni, azt nem is minősítem.
2023. okt. 4. 08:59
26/43 anonim válasza:
Khm... ez így már nem kicsit rasszista 😅
27/43 anonim válasza:
26. Na jó, de akit megerőszakolt egy n..., azzal szemben hadd ne legyen már az illető egy kicsit az :D
29/43 anonim válasza:
Melyik szórakozóhelyen történt ez az eset?
30/43 A kérdező kommentje:
Budapesten. Annyit mondok, hogy ott, ahol a legtöbb külföldi meleg megfordul.
2023. okt. 4. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!