Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolt egy néger, hova forduljak segítségért?
Figyelt kérdés
A hétvégén megismerkedtem egy néger sráccal. Teljesen jól elvoltunk, de erőszakos lett. Én passzív vagyok, és idegenekkel nem szexeltem sosem. Most is csak ismerkedésnek vettem az egészet, és majd ha jobban megismertük volna egymást emnerileg, akkor lehetett volna a későbbiekben szex. A szórakozóhely mosdójában mögém állt, (pont vizeltem) és befogta a számat, majd konkrétan megerőszakolt. Rendesen meg is sértülem végbélileg. A csávó ahogy végzett lelépett, és senki nem tud róla semmit sem. Ismeretlen elkövetőt fel lehet jelenteni?2023. okt. 2. 15:18
11/43 anonim válasza:
Ha ez real sztori megkerdezhetem, hogy ez melyik szorakozohely?! Csak, hogy veletlenul se tegyem a labam egy olyan fertobe, ahova ilyen alakokat is beengednek. Persze ha ez igaz sztori. Csak mert akkor eleg gaz…..
12/43 anonim válasza:
Es miert nem tudtal hatrafordulni es arcon b#szni???
13/43 anonim válasza:
Beletett nehany szem bogyot a piádba es behaluztad az egészet
14/43 A kérdező kommentje:
Most este megtettem a feljelentést a rendőrségen. Legnagyobb meglepetésemre elmondták, hogy a leírásom ráillik egy illetőre, akit már keresnek hasonló cselekmény miatt! A válaszokat mi denkinek köszönöm, vigyázzatok magatokra.
2023. okt. 2. 20:09
16/43 A kérdező kommentje:
Addig jó amig kamunak hiszed, jogod van ehhez. Csak ezzel pont az a gond, hogy az erőszakot átélt embereket kerdőjelezed meg, ami végső soron áldozathibáztatás, és az ilyen emberek miatt nem mernek az áldozatok a hatósaghoz fordulni. Úgyhogy kicsit gindolkodj mielőtt kamunak állítod be a valósagot, csak azért mert a te realitásidba nem fér bele az erőszak.
2023. okt. 3. 11:21
17/43 anonim válasza:
Minek hagytad magad? Szét kellett volna rugdosnod a fejét vagy belekönyökölni a hasába
18/43 anonim válasza:
16. Meg sem próbáltál védekezni? Nem volt senki a közelben (egy szórakozóhelyen???)? Fura... De ha tényleg igaz amit írsz, akkor ez nagyon durva.
19/43 A kérdező kommentje:
17-es minek hagytad magad... sovány vagyok, ráadásul hátulról befogta a számat. Valóban szeretitek az áldozatot hibáztatni... ez szomorú
2023. okt. 3. 11:51
20/43 A kérdező kommentje:
A mosdóban a wc-ben tette! Kint hangos zene, a szám befogva. Soroljam? Miert bántatok???
2023. okt. 3. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!