Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cumizott már le valaki néger srácot? Tényleg nagy farkuk van?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 19:20
1/11 anonim válasza:
Szexeltem mar fekete sraccal.
Teljesen atlagos farka volt.
Igen itt Londonban nem olyan extra ez
2/11 anonim válasza:
Nagy
Ráadásul ugye hús, nem vérpénisz. Lankadtan is már méretes
4/11 anonim válasza:
Én már szoptam le néger srácot, de elkell, hogy keserítselek, átlagos méretű farka volt, mivel a farokméret nem számít bőrszíntől, ugyanúgy lehet egy fehérnek is nagy farka, mint egy feketének kicsi, vagy átlagos :D
5/11 Jani Belucci válasza:
#4: Igen, nem a bőrszíntől függ a farokméret, de ha elég nagy mintát veszünk, akkor korrelál a kettő.
6/11 anonim válasza:
Nekem eddig fehér volt a legnagyobb. Plusz ők picit durvábban szeretik ez kinek plusz kinek mínusz
7/11 anonim válasza:
Félnéger osztálytársamat szoptam meg ő is az emyimét
Neki 13cm
Nekem 16cm
Viszont neki nagyon sok jött az enyémhez képest!
Meg még csináltunk euz azt.
9/11 anonim válasza:
Nekem is van tapasztalatom fekete sráccal. Egyonabba a konditerembe jártunk. Neki hatalmas volt
10/11 anonim válasza:
#5 Javíts ki ha tévedek, de tudtommal ez nincs tudományosan bizonyítva sem alátámasztva.
Nem hiszem, hogy készült valaha is ilyen kutatás amiben lemérték nagy mintájú fekete férfiaknak a pénisz méretét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!