Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is vágyik arra hogy egy fiatal fekete passzív srácot dugjon?
Kifejezrtten homofóbok.
Én nő vagyok, a párom fekete férfi.
Nincs tapasztalatom, de mindenben kb szerintem ugyanaz az arány.
A 2-es kommentelőt imádom. :) Homofóbok a feketék akik közbe azon reklamálnak, hogy ŐKET NEM FOGADJÁK EL? Zseniális. Igazolja azt is számomra hogy buták :D Ez persze csak arra a nagy többségre igaz akik miatt nem szeretik a feketéket Amerikában. Bár biztos nem könnyű nekik de miért van az hogy olyat nem hallunk hogy az a Fehér negyed arra nem ajánlatos mondjuk egy feketének menni? Közbe azt tudjuk hogy a fekete negyedbe ne menjen a fehér mert baja lesz... Szóval ezek az emberek várják el az egységes bánásmódot de ők maguk nem kell hogy ezt tegyék. Imdáom :D
3as
Az én páromnak 3 diplomája van és 3 nyelven beszél, hát ő ennyire buta...
Egyébként jártál már Afrikában vagy Amerikában?
"Még olyan szempontból is, hogy egy fekete srácnak csak könnyebben becsúszik egy hatalmas fekete farok, mint nekünk, európai embereknek. "
Ezt hogy matekoztad ki?
Egy 15 évest leginkább!
Vékony, szőrtelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!