Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan homoszexuális passzív pasi aki nem csak egy szexre vágyik hanem szereti az értékes bensőséges érzelmes együttléteket?
Az a sejtésem, hogy kevés...
Leginkább a rómeós - grindr-ös világból kiindulva...
Nyilván van igény a szexuális együttlétekre, és az online felületek remek lehetőséget kínálnak gyors, minimális ismeretségen alapuló kalandok nyélbe ütésének. Ezt pedig nem is kevesen (néha jómagam is passzív részről, annak ellenére, hogy igényelném a fentebb írtakat is) kihasználjuk...
Passzív tagok esetén szerintem ez elég romboló. Ha ilyen "vágyak"-kal is regisztrál, de emellett nyilván vágyik a testi kontaktusra, sokszor csak ilyen partnereket talál, és ha elgyengül, hozzászokik ehhez, lemond a tartalmasabb dolgokról "jó ez nekem", "ez így működik"... stb. Kiveszik belőle az igény.
Találkoztam olyan passzívval, akit az sem érdekelt, hogy neki feláll-e, vagy elmegy-e aktus közben. Számára annyiból állt a szex, hogy az aktív partner kedvére használja és az neki már jó.
Nyilván erre a személyisége is magyarázatul szolgálhat, de simán eltudom képzelni, hogy ha valaki "csak ilyen" típusú kapcsolatokba bonyolódik, hozzászokik, és beéri annyival, az lesz számára a "normális"...
És ha egy aktív tényleg beleszeret, akkor nem kis időbe fog telni, mire megismerteti a partnerét ezzel, és "megtanítja" neki, hogy a szex lehet tartalmasabb is...
Van bizony, és ami a mai napig hihetetlen, hogy kölcsönös a barátommal a dolog!
Szoktam is mondani, hogy mi nem "dugunk" hanem szeretkezünk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!