Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az furcsa, ha mostanában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az furcsa, ha mostanában eléggé elkezdtek izgatni szexuálisan a fekete/néger férfiak, de csak ők? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Korábban ennyire nem foglalkoztam ezzel, nem tűntek fel, csak simán nézegettem nekem tetsző fiúkat, képeket és videókat, és kész. De valahogy a négereket mostanában vonzóbbnak találom, kíváncsi vagyok rájuk élőben, és persze szexuálisan. De zavarba hoz ez a dolog, hiszen ők is ugyanolyan emberek, mint bárki. De valamiért máshogy látom őket, különlegesebbnek, szexibbnek. Olyan furcsa ez nekem. De szerintem kapcsolatot is el tudnék képzelni, sőt...

2022. máj. 31. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi furcsa, mindenkinek más a prefernciája. Pl. van akinek tetszenek a vörös hajúak, valakinek nem. Ez is ugyanilyen.
2022. máj. 31. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak itthon nem találni:(
2022. jún. 1. 07:40
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Kezdesz igénytelenbe lemenni, próbáld meg magad összeszedni, akár pszichológus segítségével is. Túl jó dolgod van, már nem tudsz mit kitalálni unalmadban.
2022. jún. 1. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez nem unalom, hanem ízlés inkább... Mindenkinek más a vonzó, nem is értelek, kedves utolsó hozzászóló. Igénytelen? Ez elég rassziszta vélemény szerintem. Azért, mert neked ők nem jönnek be, nem kell ilyen durván leszólni mást.

Annak azért örülök, hogy azért másnak is bejönnek. És az elsőnek igaza van, köszönöm! Szerintem a fekete férfiak nagyon vonzóak, különlegesek, egzotikusak.

2022. jún. 4. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, engem is nagyon izgatnak.

Nagyon szívesen lennék együtt egyel vagy többel :)

P35

2022. aug. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!