Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól lehet valakiből meleg, ha gyerekként pasik molesztálták?
Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 11:30
11/23 anonim válasza:
Nem konkrétan nevelésre gondolok. Mindenhonnan az folyik, hogy a hetero a normális, minden más fúj. Ez éppen elég.
12/23 anonim válasza:
Ez ilyen. Az ember tagad, undorodik, erölteti hogy nem az, aztán ahogy öregszik, változik a gondolkodása, lassan elfogadja. Ez egy folyamat. Lehet ellene küzdeni, de akkor csak a saját életed nyomoritod meg vele. Nem könnyű, én tudom de nem is olyan szörnyű élet ez. A társadalmi nyomás és itélet ott van mindenkin, rajtunk főleg. Én sem vállalom még mindenki elött hogy meleg vagyok, még mentálisan nem állok rá készen, de ez egy folyamat. Egyszer remélhetőleg eljutok oda hogy nem fog már zavar hogy ki mit gondol rolam és élhetem úgy az életem ahogy én akarom.
13/23 anonim válasza:
12: Korod mennyi, ha kérdezhetem?
16/23 anonim válasza:
Ja igen, bocsi. 32 vagyok, és a 12-es válaszoló. 😀
17/23 anonim válasza:
15 éves koromtól hetente kb 2 éven át kellett tűrnöm hogy a mostoha tesóm leszopjon és az arcomra verje. Hiszem hogy emiatt lettem én is meleg.
18/23 anonim válasza:
Kaptam 1-2 privit, én vagyok az előző. Itt válaszolok. Igen az arcomra verte ki és azért lett vége mert hála égnek anyám szétment az apjával a csávónak. És igen utána már sráccal próbáltam ki elsőként magamtól.
19/23 anonim válasza:
Pedagógiai szerint erre nagyon kevés az esély. Érdekes, hogy a tudomány nem nagyon tud válaszokat szolgálni és közben mégis kevés százalékot adnak erre. Például a páromat egyszer a bátyja molesztálta és ő gondolt erre, de a hitem mást mond. A megtapasztalt hitem azt sugallja, hogy minden komolyabb ismeretség-barátság-kapcsolat előre megírtként jön létre. Párommal nagyon durva szinkronicitás van köztünk, amit tudomány szintén nem tud hová tenni. Emellett pedagógiát tanultam és azt említettem már. Persze valakinél lehetséges, de ő biztosan nem tud normális kapcsolatokat kialakítani pszihés problémából kialakuló ferde nemi vágyból.
20/23 anonim válasza:
17. el kell keserítselek, 15 éves korodra ez már rég eldőlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!