Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól lehet valakiből meleg, ha gyerekként pasik molesztálták?
Ez nagyon bonyolult dolog. Az abuzálásra jellemző lehet a Stockholm-szindróma, és ezért simán lehetséges.
Ha bővebben érdekel írj rám és megbeszélhetjük.
Nem szégyen az, de megértem. Nekem az egyik exem anno mesélte hogy volt pszichológusnál. Őt nem molesztálták, de nem volt felhötlen az apjával a kapcsolata. Benne is felmerült a kérdés hogy ha jó lett volna az apjával a kapcsolata, akkor vajon hetero lenne e. A pszichológus annyit mondott neki, hogy egyrészt ugyan úgy meleg volna, másrészt pedig felesleges ezen kattogni.
Persze lehet más pszichológus mást mondott volna neki, de szerintem a lényeg az ebben a dologban, hogy kár azon töprengeni, hogy mi lett volna ha. Ezeken a dolgokon már nem lehet változtatni. El kell fogadnunk magunkat annak amik vagyunk, és ebböl kell a legtöbbet kihozni. 3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!