Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a gyerekkori férfi molesztálásoknak lehet ahhoz köze, hogy kizárólag a pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Lehet ez ellen tenni valahogy, vagy tényként fogadjam el, hogy ez van?2022. márc. 15. 17:26
4/13 anonim válasza:
Engem is molesztáltak kisfiú koromban, viszont biszex lettem, erős hetero oldallal. Nem látok féltetlen összefüggést, szerintem huszonéves koromig el volt fojtva a két oldalam, huszonévesen meg rájöttem, hogy van női oldalam is, és hogy az férfival tudom megélni (egyébként uniként).
5/13 anonim válasza:
Szerintem baromság.
Már eleve az, hogyha nem vonzódsz a férfiakhoz és úgy molesztálnak akkor inkább trauma ér, és nem az, hogy na akkor ezentúl a pasik jönnek be és mégjobban vágyom rájuk.
Meg ne csak férfiakban gondolkodjunk, molesztálás érhet nőket is.
6/13 anonim válasza:
Szintén rendszeresen molesztáltak gyerekként, és biszex vagyok. Viszont szerintem van különbség az átélt élmények hatása és a nemi irányultság között.
7/13 anonim válasza:
Nem hinném, engem senki nem molesztált, mégsem lettem hetero.
8/13 anonim válasza:
De a kormány "molesztál" több az SZJA mint a gyerekesnek, milyen alapon ??? Miért kapja vissza a gyerekes a 2021-es SZJA-t ??? Szavazatot szabad venni ???
9/13 anonim válasza:
Olvasva a négyest és hatost és a saját "élményem", egyre inkább úgy vélem lehet összefüggés...
Engem ráadásul rokon molesztált.
10/13 anonim válasza:
Engem a fidesz, amikor meglátom bzs-t bözsit vagy bajert már molesztálva erzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!