Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak, akiknek már több partnerük is volt! 14 centis pénisz az kicsi?
Nyílván férfiak között anális szexnél nem annyira számít a méret, bár ettől még lehet szerezni a nagyot…
Most nem az a kérdés, hogy nektek mi az ideálotok méret terén, hanem hogy ez a 14 centis méret, ez átlag alatti e…
Mert az interneten azt olvasni, hogy 13-15 cm az átlag és elég sok tanulmány is alátámasztja ezt, de nem tudom hogy mennyire alaposak azok.
Én ugyan nem homoszexuális, hanem talán biszexuális, de inkább heteroflexibilis pasi vagyok.
Eddig 1 “férfi” férfivel voltam, meg talán 8 transzszexuálissal (a nőket meg meg sem tudom számolni), és akinek pénisze volt annak mind jóval nagyobb volt mint nekem.
Meg a kezemben is olyan kicsinek tűnik a saját péniszem, pedig átlagos kezem van.
Amúgy annyira nem érdekel, hogyha kicsi, nem török össze miatta, mert ki tudok elégíteni nőket is vele… Csak valahogy érdekel az “igazság”. Szeretném, hogyha objektíven láthatnám ezt a dolgot, csak az sajnos nem nagyon lehetséges.
Nem kicsi szerintem az átlagban benne vagy
14 cm-es el is lehet mit kezdeni és mind ketten élvezitek csak jól kell tudni használni
Higgy a felmérésnek. Átlagos méret.
Sok férfi -akár homo, akár hetero- szeret nagyzolni. Amúgy meg a szélsőségesen kicsi vagy nagy jelenthet némi problémát, az átlagos nem. Jó, persze, van, aki a nagyot szereti.
Nagyonsok sráccal voltam
Magyar valóság 14cm a kő kemény középső átlag.
Igen van 18cm es farok de 100/max 5nek.
Nem vonalzóval mászkálok de
13-15 cm a pakik 70% ának a farka. Van akinek nagynak néz ki mert nagyok a tojások alatta vagy mereven ugyan akkora mint lankadtan és olyan is volt a kezemben ami lankadtan nagyobb volt min mereven.
Totál átlag farkad van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!