Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen osztálytárssal kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen osztálytárssal kapcsolatos meztelen élményed van?

Figyelt kérdés
Hol történt, hány évesen?
ma 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Neked van?
ma 00:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Van, de csak zuhanyzás és öltözés.
ma 00:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még általános sulis korunkban a szemben lakó sráccal,aki oszt. társam volt,az udvarunkban levő felfújható medencében sokat fürödtünk meztelenül,nyári szünetben,amíg a szülők dolgoztak,de a helyi bányatónál is fürödtünk meztelenül párszor,meg strand zuhany,öltöző,kabin
ma 05:19
 4/7 Kaje39 ***** válasza:
100%
16 évesen, haverom nagyszüleinél falun. Kert végébe,kültéri zuhanyzó. Este ott fürödtünk. Szép emlékek.
ma 06:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tesi öltözőben
ma 06:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kimentünk motorozni és bányató mellett megálltunk. Kánikula volt és jól esett volna csobbanni és pucéran tettük. Havernak szépen lógott a farka és jó nagy volt. Megjegyeztem neki. Utána arról fantáziáltam. Felhoztam neki hogy szeretném megtudni milyen érzés lenne a számban. Nyitott volt rá.

Mivel még mindketten a szülőkkel laktunk így elmentem érte kocsival. Erdő szélén álltam meg és először csak megfogtam neki majd bekaptam.

Nagyon tetszett a vaskos nagy farka. Jó este volt, teltek a napok és érdekelt a szex is, ahhoz megnéztem hogyan kell tiszta bejáratot biztosítani. Megdugott ezt sose feledem milyen volt az első. Idővel ő is nyitott lett ezekre és én is megdugtam. Így gyakoroltunk, aztán jöttek az életünkbe a csajok és emlékszem kérdezte is egy csaj hogy miért bírom ilyen jól a szexet gumi nélkül is. Én pedig elmondtam neki ezt és feltette a kérdést hogy mi a jobb a fiúval való szex vagy a nőkkel. És neki mást mondtam mint amit gondoltam mert én mikor fiúval csinálom és a herék szex közben találkoznak sokkal jobb mint egy nedves punci érzete. :)

ma 06:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Osztály kiránduláson először csak be jött utánam a zuhany alá, aztán el jutottunk a szexig is. 3szor csináltuk az éjszaka alatt, aztán együtt aludtunk utána meztelenül. Jó kis emlék. Utána nem igazán beszéltünk már róla, egyszeri eset volt. 17 voltam.

26L

ma 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!