Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy nagyon bejött egy haver/barát/osztálytárs és kíváncsi voltál rá, vajon hogy nézhet ki meztelen, milyen lehet a farka, ezért kerestél rá lehetőséget, hogy láthasd? Ha sikerült bejött v csalódtál?

Figyelt kérdés

szept. 19. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Én kamu profillal ráírtam és hamar kiadta a képeit. :D Csalódás volt. Viszont egyszer volt egy "nyomi" srác akit szintén megkerestem. 20cm körüli farka volt amin meglepődtem. És tuti az övé volt mert arccal jött...
szept. 19. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen .
szept. 19. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Igen, haver/osztalytarssal, de nem kellett rakeresni, angol oran ult mellettem és kozel lakott az iskolahoz, nyilvan folyamat hasonlo temakat dumaltunk, rohogott, hogy o jobb kezzel veri, en ballal, aztan suli utan felmentem hozzajuk es kivertuk. Mindenki a sajatjat, en metelt, o nem, szep farka volt / van. Enyem 15-16 centis, ove nagyobb es eleg kreol :D nagyon jo haveri elmeny volt. Raadasul helyes srac, o full hetero elvileg, en nem, lehet, hogy nekem jobban adta a kozos recska.
szept. 19. 23:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen sokszor. Akadt néha csalódás, de voltak nagy meglepetések is. ;)
szept. 20. 06:07
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Full hetero de egyutt vertétek, haggyad má a hulyeséget
szept. 20. 07:00
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
sok férfi srác tényleg idióta... tök átlátszó női kamu profillal úgy küldték a dicpicet sokan arccal is mintha nem lenne holnap..
szept. 20. 07:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Suliban sportot űztem a férfi tanárok/osztálytársak “dudorjának” megvizslatásából, mindig elképzeltem kinek milyen lehet. Nem csak azoknak akik bejöttek :D
szept. 20. 08:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok haverra/osztálytársra voltam már kíváncsi meztelenül és persze erősen változó sikerrel, de mindig kerestem az alkalmat, hogy láthassam őket pucéron. Általában osztálykiránduláson, strandon, táborban, edzésen, stb. helyeken próbáltam rábeszélni őket, hogy zuhanyozzunk együtt.

A legemlékezetesebb az volt, mikor egy általam heterónak hitt fiúról a kettesben zuhanyozás közben derült ki, hogy ő is a fiúkat szereti. Ő viszont engem gondolt full heterónak szóval mindkettőnknek volt nagy meglepi, amikor totál beindultunk egymásra. Utólag derült ki, hogy már hónapok óta kölcsönös főszereplői vagyunk a másik erotikus fantáziáinak, amiket az elkövetkezendő időkben aztán valóságosan is megéltünk egymással.

Szóval tud az élet érdekes dolgokat produkálni. Előtte azzal is örömmel kiegyeztem volna, hogy egy sima zuhanyzás erejéig láthassam meztelenül. Ő lett volna az utolsó, akiről feltételezem, hogy meleg. Nem hogy még be is jövök neki.

szept. 20. 09:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak ronda oszt tarsaim voltak
szept. 20. 10:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden osztálytársamét és pár évfolyamtársamét is láttam különböző szitukban, legtöbbször osztálykiránduláson vagy táborban zuhanyzáskor, néhánnyal kivertük együtt. Köztük is volt, aki meglepett azzal, hogy neki kisebb vagy éppen jóval nagyobb, mint gondoltam, de a barátaim és haverjaim közül is jó párral öltöztem, zuhanyoztam együtt strandon vagy uszodában, illetve nudiztam egy-kettővel. A legnagyobb meglepetés az volt, amikor egyiküknél igazán aprócska szerszám bukkant elő a vetkőzés után.
szept. 20. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!