Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek manapság a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek manapság a melegek nagy része miért csak alkalmi kapcsolatot keres? Sokan nem tartanak a különböző nemi betegségektől, erre példa pár ismerősöm is aki képes gumi nélkül is kapcsolatot létesíteni.

Figyelt kérdés

ma 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azért, mert sokan nem vállalják fel az identitásukat, és az alkalmi kapcsolatokat könnyebb eltitkolni, mint a párkapcsolatokat.
ma 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg azért, mert csalódtak. És a többség aki fent van ezt keresi, a háromnegyede meg inkább be sem regisztrál társkeresőre mert elege van.

Fél a folyamatos megcsalástól, stb.

ma 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Egy tartós kapcsolathoz őszinteség, megértés és kitartás kell.Ezek sajnos a meleg világban ma már nem nagyon divatos kifejezések.

Nem elsősorban a kinézet számít,mert az változhat.

Aki pedig csalódott, az óvatosabb ismerkedésben, vagy esetleg nem ismerkedik.

Viszont akinek volt kapcsolata, az tudja, milyen jó,ha nem egyedül van az ember....:/

ma 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
szerintem pont hogy manapság több meleg keres kapcsolatot mint pl a 10-20 éve, sokkal nyitottabb a világ is meg az emberek is. Csak mivel ide a melegek 90%a panaszkodni jár fel, emiatt tűnik úgy hogy lehetetlen kapcsolatot találni.
ma 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!