Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbiztonságosabb módja, hogy alkalmi partnert találjak 22 éves fiú ként? Gondolok itt pl egészségügyi biztonságra. Anált nem is szeretnék, csak orált kipróbálni. Így milyen betegségeket szedhetek össze?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 15:26
2/14 anonim válasza:
Óvszer + igyekszel nem olyat felszedni, akin a fél város átment. Többet nem tudsz tenni.
3/14 anonim válasza:
Oralist téren szinte semmit sem. Alkalmi lehetőség pedig van a rossz lányok oldalon halom számra. És sok esetben van sos francia is. Tehát felmész leápol és el jössz. És összegben sem egetverő dolog.
4/14 anonim válasza:
Elfelejtettem írni ha ennyire félsz ettől vannakw többen kik gumiban teszik ezt is.
5/14 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy az orált én adni és kapni is szeretném :D Orált kaptam már nőtöl, de kiváncsi vagyok milyen adni, na és milyen kapni egy pasitól.
2020. jún. 10. 15:41
6/14 anonim válasza:
Attila, ez bixes kérdés, elég gyanús hogy nem csajt keres.
7/14 anonim válasza:
Attól még a válasz korrekt volt és nem volt bántó. Nem mellesleg mivel nincs pontositva lehet nőre is irányuló kérdés, mert eddig pasival volt kapcsolata mivel bisex.
8/14 A kérdező kommentje:
Attila, én nagyon köszönöm így is a válaszodat, ment a zöld pipa is :)
2020. jún. 10. 15:45
9/14 anonim válasza:
A válasz korrekt volt csak helytelen Attila.
Úgyanúgy össze lehet szedni orállal is nemibetegséget. Nem csak a hüvelyben van nyálkahártya, hanem a szájban is. Orálnál pedig ott van a húgycső, amiből előváladék is jöhet ki, ami szintén tartalmazhatja a betegséget okozó vírust vagy baktériumot.
10/14 anonim válasza:
Tegyük hozzá ez is akkor a legesélyesebb ha a nyálkahártya sérült illetve a száj belül sebes. De amúgy ma a kössünk bele mindenbe nap van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!