Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak, akiknek már több partnerük is volt! 14 centis pénisz az kicsi?
Nyílván férfiak között anális szexnél nem annyira számít a méret, bár ettől még lehet szerezni a nagyot…
Most nem az a kérdés, hogy nektek mi az ideálotok méret terén, hanem hogy ez a 14 centis méret, ez átlag alatti e…
Mert az interneten azt olvasni, hogy 13-15 cm az átlag és elég sok tanulmány is alátámasztja ezt, de nem tudom hogy mennyire alaposak azok.
Én ugyan nem homoszexuális, hanem talán biszexuális, de inkább heteroflexibilis pasi vagyok.
Eddig 1 “férfi” férfivel voltam, meg talán 8 transzszexuálissal (a nőket meg meg sem tudom számolni), és akinek pénisze volt annak mind jóval nagyobb volt mint nekem.
Meg a kezemben is olyan kicsinek tűnik a saját péniszem, pedig átlagos kezem van.
Amúgy annyira nem érdekel, hogyha kicsi, nem török össze miatta, mert ki tudok elégíteni nőket is vele… Csak valahogy érdekel az “igazság”. Szeretném, hogyha objektíven láthatnám ezt a dolgot, csak az sajnos nem nagyon lehetséges.
#9.
Például nekem nagy orrom van, és emiatt nem számítok annyira jó képűnek… Mondjuk 10/6 vagyok, s messze vagyok a 10/10-től.
Nem mindig tudtam felmérni, hogy mennyire vagyok jóképű, mert az ember magát másképpen látja.
Megkérdeztem embereket, meg töltöttem fel képeket ilyen oldalakra és az jött nagy általánosságban, hogy 10/6, 10/7.
Sokan írták, hogy túl nagy és vastag az orrom…
Én úgy vagyok vele, hogy jobb ezzel tisztában lenni, de emiatt nem rohanok plasztikai sebészhez, pedig azzal lehetnék jobbképűbb. De el tudom magam így is fogadni, csak valahogy felszabadultabb vagyok, hogy tisztában vagyok ezzel a dologgal.
A péniszméretemmel is ez a helyzet.
Abban biztos vagyok, hogy nem nagyon kicsi, de az én tapasztalataim alapján kisebb mint az átlag… Mivel akikét eddig láttam, azoknak mind nagyobb volt.
Hát istenem, ez van, nem omlok össze…
De azért kiváncsi voltam/vagyok mások véleményére, tapasztalataira is, mert az hogy én láttam mondjuk 9db erektált péniszt, az nem reprezentatív minta.
A felmérések azok lennének, de én nem tudok olyan kutatásról, ahol ténylegesen lemérték a férfiak merev péniszét.
A legjobb megoldás erre az lenne, hogyha egy olyan művaginával kéne az alanyoknak közösülni, ami képes lemérni az aktus során legnagyobb elért méretet (az erekció “csúcsát”).
De nem hogy ilyen nincs, még csak vonalzóval sem mérik ezeknél a “kutatásoknál” a péniszeket, hanem önbevallás alapján működnek, ami semmit nem ér.
"olyan is volt a kezemben ami lankadtan nagyobb volt min mereven."
Azt meg hogy csinálta? :)
Nem kicsi!
Kisebbel is nagyon élveztem a szexet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!