Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem az van, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem az van, hogy a férfiak minden alkalommal szórni akarják ösztönből a magjaikat?

Figyelt kérdés

Mármint az állatok esetében a nő a jobbnál jobb génnel rendelkező sármos pasit keresi, míg a pasi mindenhova szorna magot, hogy szaporítson.

Az én esetemben ez miért nem így van? Az én pasim egyáltalán nem érez magszórási kényszert. Nagy ritkán szexelünk rövid ideig. Miért van? Ő miért lehet ilyen? Ha tőle kérdezem azt az egyszerű választ kapom, hogy most nincs kedve.

Sosincs második menet stb.

Ez betegség? Vagy szimplán rossz beállítódás? A többi pasas miért kefélne agybafőbe mindig mindenkivel?

19l

2023. szept. 5. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban ha a biológia szempontból közelítjük, akkor a férfiak kevesebb energiát fektetnek az ivarsejtjeikbe, mert nekik az a stratégiájuk, hogy minél több utódot hozzanak létre. De azért embereknél ez függ a libidótól is, amit pedig a hormonháztartás befolyásol.

Van aszexualitás is,de egy párkapcsolatban a ritka szex semiképpen sem jó. Illetve akkor nem, ha az egyik félnek ez nem megfelelő.

2023. szept. 5. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Lehet kevesebb populáris ostobaságot kéne olvasgatnod a férfiakról, amit biológiában nem jártas férfiak írogatnak és képzelnek a nemükről.
2023. szept. 5. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Evolúciós szempontból van magas libidójú egyed és alacsony libidójú egyed. Ha mindenkié magas lenne nem férnénk el az utcán a sok babakocsitól :D

Éppen ezért vannak akik továbbörökítik az anyagot és vannak akik nem, ergo kihal a vérvonal.

Pasid az alacsony libidójával az utóbbi csoportot képviseli.

Ps.: nem illetek össze szexuális szempontból.

2023. szept. 5. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek egyforma a libidója. Hogy te kit fogtál ki, azt ne tőlünk kérdezd. Egyébként épp a szex az, aminél evés közben jön meg az étvágy. Ugyanis, aki sokat verte ifjú korában, az többet kíván a párkapcsolatában is, és idős korban is ő lesz az, akinek nagyobb marad az igénye. Van,aki aszexuális, és van, akit úgy neveltek, hogy bűn a lányokra nézni, és a kukihoz nyúlni. Pontosan én nem tudom megmondani, milyen lettem volna, ha gyerekkorom óta vallásosan neveltek volna. Engem 16 éves koromig ateistának neveltek a kommunisták. Apám halála után íratott anyám hittanra. Szörnyen elcsodálkoztam, amikor a pap kifaggatott, szoktam-e önkielégíteni? Pláne, amikor azt mondta: halálos bűn. Csak ekkor már nekem mondhatták, attól nem tudtam abbahagyni, mert 13 évesen kezdtem.
2023. szept. 5. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha veled egykorú a srác akkor nem teljesen egészséges ez a sztori. A fiatal fiúk állandóan kanosak, ezt tapasztalatból mondom és a környezetemben is ezt láttam. Szerintem valami lelki eredetű problémája van a srácnak.

Én még nem hallottam olyan fiatalról, akivel minden rendben és nem kívánja a szexet.

2023. szept. 5. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az van. Csakhogy ez, mint minden más (biológiai működés) mutat bizonyos statisztikai eloszlást. Te és a partnered ebből a szempontból nem illetek össze. Biológiailag meg az is tény, hogy a nők minden további nélkül képesek egymás utáni többszöri orgazmusra, míg a férfiak nem. A férfiaknál ugyanis az orgazmus (szinte) törvényszerűen együtt jár az ejakulációval, a mirigyváladékok kiürítésével. Utána egy refrakter (ingerelhetetlenségi) állapot következik be, aminek időtartama a pár perctől a több óráig is tarthat (nemcsak az életkortól, de egyebektől függően is). Ezalatt van ideje a mirigyeknek újra váladékot termelni. Persze nagyon ritkán előfordul olyan is (és ezt lehet tanulni), hogy ne jöjjön létre ejakuláció a merevedés során, de agyi orgazmus igen.
2023. szept. 5. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem az van, hogy a férfiak minden alkalommal szórni akarják ösztönből a magjaikat?"

🤣😂🤣😂

Szórnám én ösztönből minden alkalommal amerre csak járok, csak félnék, hogy megagyalnának az utcán vagy a metrón meg a villamoson a jobbnál jobb faszik, akikre rászórnám. 😂

(Egyébként a kategóriát sztem benézted, gondolom nem a homo-ba szántad a kérdést.)

A választ meg már megírták előttem többen is: eltérő libidó. Nőknél is így van, nem csak a pasiknál. Ha neked magas, keress hozzád illő pasit szintén magas libidóval, akinek gyakran jár a fejében, hogy rád (vagy beléd) szórja a magját, különben sosem lesz elég a szex.

2023. szept. 6. 15:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Tényleg elnéztem, de eddig fel sem tűnt. Bocsi.

Köszönöm a válaszokat!

2023. szept. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!