Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem az van, hogy a férfiak minden alkalommal szórni akarják ösztönből a magjaikat?
Mármint az állatok esetében a nő a jobbnál jobb génnel rendelkező sármos pasit keresi, míg a pasi mindenhova szorna magot, hogy szaporítson.
Az én esetemben ez miért nem így van? Az én pasim egyáltalán nem érez magszórási kényszert. Nagy ritkán szexelünk rövid ideig. Miért van? Ő miért lehet ilyen? Ha tőle kérdezem azt az egyszerű választ kapom, hogy most nincs kedve.
Sosincs második menet stb.
Ez betegség? Vagy szimplán rossz beállítódás? A többi pasas miért kefélne agybafőbe mindig mindenkivel?
19l
Általánosságban ha a biológia szempontból közelítjük, akkor a férfiak kevesebb energiát fektetnek az ivarsejtjeikbe, mert nekik az a stratégiájuk, hogy minél több utódot hozzanak létre. De azért embereknél ez függ a libidótól is, amit pedig a hormonháztartás befolyásol.
Van aszexualitás is,de egy párkapcsolatban a ritka szex semiképpen sem jó. Illetve akkor nem, ha az egyik félnek ez nem megfelelő.
Evolúciós szempontból van magas libidójú egyed és alacsony libidójú egyed. Ha mindenkié magas lenne nem férnénk el az utcán a sok babakocsitól :D
Éppen ezért vannak akik továbbörökítik az anyagot és vannak akik nem, ergo kihal a vérvonal.
Pasid az alacsony libidójával az utóbbi csoportot képviseli.
Ps.: nem illetek össze szexuális szempontból.
Ha veled egykorú a srác akkor nem teljesen egészséges ez a sztori. A fiatal fiúk állandóan kanosak, ezt tapasztalatból mondom és a környezetemben is ezt láttam. Szerintem valami lelki eredetű problémája van a srácnak.
Én még nem hallottam olyan fiatalról, akivel minden rendben és nem kívánja a szexet.
"Nem az van, hogy a férfiak minden alkalommal szórni akarják ösztönből a magjaikat?"
🤣😂🤣😂
Szórnám én ösztönből minden alkalommal amerre csak járok, csak félnék, hogy megagyalnának az utcán vagy a metrón meg a villamoson a jobbnál jobb faszik, akikre rászórnám. 😂
(Egyébként a kategóriát sztem benézted, gondolom nem a homo-ba szántad a kérdést.)
A választ meg már megírták előttem többen is: eltérő libidó. Nőknél is így van, nem csak a pasiknál. Ha neked magas, keress hozzád illő pasit szintén magas libidóval, akinek gyakran jár a fejében, hogy rád (vagy beléd) szórja a magját, különben sosem lesz elég a szex.
Tényleg elnéztem, de eddig fel sem tűnt. Bocsi.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!