Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisi szex kedvelők, az első alkalommal is ízlett a pisi?
Figyelt kérdés
Ma pisilt először a számba valaki, de alig tudtam nyelni, nagyon szúrós, keserű ize volt.2022. júl. 18. 12:41
1/6 anonim válasza:
Sose ízlett. Csak megtettem mert azt hittem a párom szeret ezért minden beteg vágyát teljesítettem, tűrtem, stb. Aztán kiderült, hogy míg én diákmelóztam ő kb mindenfélékkel megcsalt.
2/6 anonim válasza:
Attól függ mit eszik/iszik az illető.
Lehetőleg ne a reggeli első pisi legyen..
4/6 anonim válasza:
Van finom pisi. Minnél többet kell inni. Ha keveset iszik az illető akkor minden méreganyag abba a kicsibe lesz. Ha sokat, akkor finom is lehet eloszlik. Én sört iszom…sokszor direkt a saját számba pisilek, élvezek.
5/6 anonim válasza:
Soha nem engedtem,hogy bele pisiljen a számba
6/6 Kajak53 válasza:
Én régóta gyakorlom a pisiszexet. Akkor fedeztem fel, mikor egy táplálkozáskiegészítő miatt sokat kellett innom. Feltünt, milyen kellemes szagú lett a pisim, így egyszer meg is kóstoltam. Nem volt rossz ízü. Ha ilyen szexre készülök előtte legalább 2-3 l vizet megiszom. Persze nem egyszerre!! Ettől a vesék kitisztulnak és a pisi szintelen, szagtalan folyadék lesz. Ettől kezdve már csak a fantázia és a partner izgalma szab határt az élvezkedésnek. Én személy szerint undorodom a húgytól, de imádom a vizeletet, ha értitek mire gondolok. És persze közben mindig ”utána kell tölteni”, hogy legyen friss pisi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!