Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasiknak (40-55) első alkalommal miért nem elég csupán az egymás előtti maszti?
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 17:43
1/12 anonim válasza:
Ha előtte megbeszéljük akkor nekem elég. 40/f/bi
2/12 anonim válasza:
Én már egy egymás előtti masztinak is nagyon tudnék örülni. 40F
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem kor, hanem ember függő, és attól függ hogy éppen ki mire vágyik.
6/12 anonim válasza:
Jöhetne már valaki, akinek ez kellene!
Jó testű, szőrtelenebb legyen, én is hasonló! Privi. 50f
7/12 anonim válasza:
Az is elég lehet, de én szeretem kézbe is venni a szerszámot. Úgy még izgalmasabb:) 55F
8/12 anonim válasza:
Furcsának találom a kérdést, mert ilyen igénnyel sajnos még nem találkoztam.
Nekem is első alkalommal nagyon izgató lenne a kérdésben említett tevékenység.
Sőt, utána is. De hol vannak az ilyenek?
9/12 anonim válasza:
Én is inkább többet szeretnék elsőre... Szerintem ez azért lehet,mert ritkán jutok hozzá nagyon,sajnos. 47f
10/12 anonim válasza:
Szívesen verném ki idősebbel, akár nála akár publikusan 25/f/duci/bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!