Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz lenne az első alkalommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne az első alkalommal lefeküdnöm vele?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akinek az egyik közös ismerősünk mutatott be bennünket, akkor beszéltünk személyesen egy kb 2 órát, meg azóta messengeren is 1 hete folyamatosan.

Nagyon értelmes, jó fej, és jól néz ki, elhívott randizni, viszont, én 1 éve nem voltam pasival, és nagyon szívesen hát megdugatnám már magamat 😅, szerintetek gáz lenne ha célozgatnék rá, hogy szívesen le is feküdnék vele az első randin? Nem tűnnék tőle túl könnyen kaphatónak?

2022. febr. 26. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kapcsolat a célod akkor érdemes lehet várni egy kicsit, de ha úgy érzed hogy ő is ilyen gyorsan lépne akkor miért ne
2022. febr. 26. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Sztem - ez nemtől és beállítottságtól függetlenül - ha látjátok, hogy "működik a kémia", akkor miért nem? :)
2022. febr. 26. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondanod felesleges lenne!

Mivel randira hívott tetszel neki,magától alakulni fog a dolog!

Lehet elcsattan az első csók és màr az àgyban is találjátok magatokat ,és megkapja a hátsód amire vàgyik!

Az is lehet csak a kö randin,légy türelmes......

2022. febr. 27. 04:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Hacsak nem az a cél, hogy alkalmi partnert találj a randevún. Értem én, hogy ki vagy éhezve, de na...:D
2022. febr. 27. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

- Megdugnál?

- Előbb fejezzük be a vacsorát.

2022. febr. 27. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Hát én dobnám az ilyen embereket rögtön, ha komoly kapcsolatra vágynék. Azért akinek ennyit tartása és büszkesége nincs, azzal nem tudok mit kezdeni. Ebből csak annyit lehet leszűrni, hogy k*rva könnyű elcsábítani. Persze magamból indulok ki, de nekem kifejezetten taszító ez a magatartás. Ha meg a f*száért akarsz vele össze jönni, akkor meg úgysem lesz hosszútávú a dolog. De mindenhez két ember kell.
2022. febr. 27. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem de gáz, és igen úgy tűnnél.

A másodikon viszont fordítsd ki farkán keresztül. XD

Meg sem merem mondani mióta nem voltam senkivel a nagy csalódásom óta, de addig még én is várnék aktív létemre. Lehet ez nevetséges sokak szemében :D

2022. febr. 27. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Gáz. Már a nulladik alkalommal szexelni kell... :D
2024. ápr. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!