Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne az első alkalommal lefeküdnöm vele?
Van egy pasi akinek az egyik közös ismerősünk mutatott be bennünket, akkor beszéltünk személyesen egy kb 2 órát, meg azóta messengeren is 1 hete folyamatosan.
Nagyon értelmes, jó fej, és jól néz ki, elhívott randizni, viszont, én 1 éve nem voltam pasival, és nagyon szívesen hát megdugatnám már magamat 😅, szerintetek gáz lenne ha célozgatnék rá, hogy szívesen le is feküdnék vele az első randin? Nem tűnnék tőle túl könnyen kaphatónak?
Mondanod felesleges lenne!
Mivel randira hívott tetszel neki,magától alakulni fog a dolog!
Lehet elcsattan az első csók és màr az àgyban is találjátok magatokat ,és megkapja a hátsód amire vàgyik!
Az is lehet csak a kö randin,légy türelmes......
- Megdugnál?
- Előbb fejezzük be a vacsorát.
Szerintem de gáz, és igen úgy tűnnél.
A másodikon viszont fordítsd ki farkán keresztül. XD
Meg sem merem mondani mióta nem voltam senkivel a nagy csalódásom óta, de addig még én is várnék aktív létemre. Lehet ez nevetséges sokak szemében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!