Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hiba volt vele lefeküdnöm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt vele lefeküdnöm első alkalommal? Nem akartam túl könnyen kaphatónak tűnni.

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel már régóta ismerjük egymást, egy házban lakunk, (Ő a negyediken, én a hatodikon), + együt járunk bowlinglzni már 6 éve.

Hétfőn letöltöttem a Tindert és nagy meglepetésemre fent volt, picit félve de behúztam, matcheltünk, és nagyon könnyen egymásra hangolódtunk, ismertük is egymást már 6 éve, jóban is voltunk, csak nem tudtuk egymásról, hogy a másik is meleg.

Végülis pénteken randiztunk, 6 óráig együtt voltunk, és aznap le is feküdtünk.

Picit bánom, mert nem akartam könnyűvérűnek tünni.

2022. aug. 6. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
ha valakit elso alkalomnal megtudtam dugni, akkor azzal ott fejeznem be, mert akkor masnak is odaadja magat ennyi erovel elso alkalmakkor. nemkell szifilisz koszi
2022. aug. 6. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
6 éves ismered... gondolom rád fog köszönni ettől még holnap is.
2022. aug. 6. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem most ismerkedtek meg, csak most jöttetek össze. Már éppen ideje volt eljutni az ágyig.
2022. aug. 6. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát gyorsan ment a dolog az biztos, viszont nem vadidegenek voltatok már. Bizonyos mértékig ismertétek egymást, kérdés hogy mennyire, azt pedig csak te tudod igazán. Egyébként pedig ő is bele ment, szóval ha gond lett volna neki, akkor szólt volna hogy ez túl gyors. Persze megértelek, én sem szoktam az elsö randin rögtön lefeküdni valakivel, viszont nem is randiztam olyannal még akit mér régóta ismerek.

Figyu, ami történt megtörtént, max beszéld meg vele hogy ez zavar egy kicsit, mert nem vagy ilyen alapból, és hogy nem szeretnéd ha azt hinné hogy könnyű vérű vagy.

Ha komolyabban tervezel vele és ö is veled, akkor még örülni is fog, hogy így nyiltan beszélsz vele az érzéseidről.

Kommunikáció!

2022. aug. 6. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha kétszer hat éve is ismerném,elsőre nem lenne szex senkivel.

Ha valaki így belemegy, akkor ahogy az első is írta - nem kellene.Igaz,nekem egy első randin ha bepróbálkozna, akkor addig is tartana...

2022. aug. 7. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!