Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatot akarok, ostobaság valakivel már az első randin lefeküdnöm? 28N
Szerintem igen. Oké, nyilván én is benne voltam ha ez megtörtént, de valahogy nem tudnék úgy rendesen tisztelettel nézni a nőre ezután. :/
26F
Hát ha mondjuk első randi lesz és már a randi közepén látod hogy köztetek ez nem fog működni de mondjuk jó pali akkor feküdj le vele.
De ha látod hogy hmm ez igen, vele érdemes máskor is találkozni akkor ne szexrlj vele én szerintem.
Én 4. randi után feküdtem le a párommal.
Ha éppen úgy hozza a szituáció és a pasi sem megvezetni akar, akkor nem ez számít. De hát mikor hozza úgy a véletlen? És ki olyan jó emberismerő? Előfordulhat, de ez ritka.
Leszervezett első randin úgyis a felek döntenek, hogy mi legyen.
Részemről az lenne az ideális, hogy első randin megismered, hogy egyáltalán kivel is van dolgod, és hogy akarod-e a folytatást. Második randin - mivel van folytatás, így biztos a kölcsönös szimpátia, vonzódás - jöhet az ölelkezés, csók. Harmadik randin - mivel megvolt a lelki és testi ráhangolódás - simán lehet szex, ha mindketten arra vágynak. De ez csak egy magánvélemény, és mondom, alakulhat máshogy is, tényleg ember és szituáció függő.
nekem jó üzenet lenne, ha nem feküdnél le egyből... azt gondolnám, hogy megválogatod kivel vagy együtt
mondjuk az is igaz, hogy meg se próbálnám az elsőn, szóval ez nem derülne ki
"Tudom nem ezen múlik elvileg"
Jól tudod.
Én megundorodnék tőled, akármilyen tiptop vagy...az is szabály tán, hogy 20 perc után "térdelned" kell előtte? :DDD
E korban meg már elég gáz ribit játszani bár valaki örök életében az marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!