Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatot akarok, ostobaság valakivel már az első randin lefeküdnöm? 28N
Egy apróság azért elgondolkodtató...ismeretlennel talizol, akiről ezt azt olvastál, de igaz e?
Idegennel nem fekszel le vagy igen, ha előtte mesél neten?
Miért nem több randi után döntöd el, hogy mesél vagy igazat mond?
Ez nélkül, minek a randi, odamész az utcán valakihez és "kutyurászunk" megkérdezed;)
Attól függ, mi történt az első randiig az ismerkedős időszakban, de bőven ráér a masodikon vagy később.
F.
akarhany komoly kapcsolatom volt, egyikkel se bujtam agyba az elso randin. a 16-ossal ertek egyet.
ha komoly kapcsolatra vagysz, akkor mutasd meg neki, hogy van mas erteked is a segged es a melleden kivul.
en regen azt vallottam, hogy elso randin nincs csok, masodik randin nincs szex. nekem bejott.
termeszetesen sose huztam sokaig, max 1 heten belul megvolt a lenyegi resz is, de igy legalabb volt nemi felvezetes.
Én nem járnék olyan férfival, aki az alapján ítél meg, hogy hanyadik randin bújok vele ágyba.
Még senkivel sem feküdtem le az első randin, de ha lenne rá ingerenciám, miért ne? Aztán ha emiatt nem érdeklem többé, az az ő baja.
>de ha lenne rá ingerenciám, miért ne?
ha meg neked az a hepped, hogy az elso randin odasz.rsz az asztalra es az nem tetszik neki, akkor az is o baja, ugye?
azert halistennek vannak ilyen szavak, hogy erkolcs, tartas, onertekeles, stb
az a no, akit az elso randin el lehet vinni szobara az jellemzoen annyit is er es ritkan akarnak vele komoly kapcsolatot.
en szeretem, ha van egy nonek tartasa es nem ket jimbeam kola utan mar szetdobja a labat. tudod, a ferfiak szeretnek "vadaszni" es azt a vadat, amelyik a labuk ele doglik azt annyira nem tartjak "nagy szamnak"
Ja, tehát a kölcsönös örömszerzés ugyanaz a kategória, mint odaszarni az asztalra. Világos. Nagyon kifinomult szexuális kultúrád lehet, kedves 19-es.
Azt a szexista baromságot meg, hogy a szextől erkölcstelen lesz egy nő...OMFG.
Na, ilyenekkel mint te a büdös életben nem kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!