Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megéri az első alkalommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri az első alkalommal várni, hogy az "igazival" legyen majd?

Figyelt kérdés
Eddig úgy voltam vele, hogy párkapcsolatban szeretném elveszíteni, viszont körülöttem egyre kevesebben gondolkoznak így. Tényleg jobb lenne túllenni rajta, és nem várni a megfelelő partnerre?

2022. jún. 23. 00:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csináld, ahogy te szeretnéd és ne foglalkozz azzal, hogy körülötted ki mikor és kivel csinálja először.
2022. jún. 23. 00:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az első válaszolóval, ne hagyd hogy a külső nyomás miatt olyan dolgokat tegyél ami számodra nem kényelmes, nem megfelelő.

Haladj nyugodtan a saját tempódban, egyáltalán nem baj az hogy ha úgy döntesz hogy vársz az első szeretkezéssel addig amíg találsz megfelelő partnert és párkapcsolatban vagytok. Nem gáz vagy ciki, nem kell szégyelni, mondjon akárki akármit.

2022. jún. 23. 00:43
 3/9 cseppszi ***** válasza:
100%
Azért ez nem egy foghúzás, hogy jobb minél hamarabb túllenni rajta . Ha felmerült Benned a kérdés - akkor a lelkiség fontosabb Neked, mint a testiség. Egy életre szóló rosz emlék a jobb, vagy egy szép ?
2022. jún. 23. 05:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az 1. azt se tudom ki volt. Nem volt tétje… Egy ideog észben tartottam a dátumot is de aztán…
2022. jún. 23. 07:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én így vagyok vele, de lehet emiatt szűzen fogok meghalni. 😂😂😂

Ettől függetlenül nem feszélyez annyira, hogy össze álljak valami random alkalmival.

2022. jún. 23. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Hülyeség. Ezerszer jobb élmény, ha olyannal csinálod, aki szeret és figyel rád. Nem kötelező, mindenki tegyen belátása szerint, de ne mások befolyásoljanak, hanem hogy te mit szeretnél.
2022. jún. 23. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Elsőnek egy tapasztaltabb türelmes idősebbel jó lenni akivel mindent meg mersz beszélni,és nem azon remegni mi lesz ha elrontom!? Most Jól csinálom!?
2022. jún. 23. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első egy haverral volt, annak ellenére, hogy nem voltunk együtt figyelt rám. Nekem direkt jól jött, mert az első komoly kapcsolatomban a pasi szűz volt, ha én is az lettem volna lett volna masszív bénázás.

Néha elgondolkozok rajta, hogy lehetett volna valami nagy romantikus élmény, de az első szerintem úgyis inkább a bénázásról szól. Tudni fogod amikor ott vagy, hogy eljött az ideje.

2022. jún. 24. 00:21
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Nekem az első alkalom az teljesen váratlanul jött.

Egy házibuliban voltam, még évekkel ezelőtt, akkor voltam 20 éves.

Ott össze ismerkedtem egy nálam 10 évvel idősebbel, és hosszas beszélgetés után, el mentünk egy szobába.

Csak arról volt szó, hogy én le szopom az ő farkát, és ennyi.

Talán 10 percig szoptam, a farkát. Ez volt életem első szopása. A farka meg hát valami hatalmas volt. Amikor meg láttam, hogy mekkora van neki, nem akartam el hinni, hogy létezik ekkora. Na mindegy.

Utána, a srác mondta ha már le szoptam, akkor mehetnénk tovább is ennél. Én ellenkeztem, de ő meg el kezdte rólam leszedni a ruhákat. Két kézzel fel kapott és az ágyra dobott. ( Ő volt a házigazda a buliban, és buliban mindenki meleg volt, mint kiderült) A fiókból elő vette a síkositót és a gumit. Kb.... 8 perc után, mire ki tágította az ánuszomat. El kezdte. És előtte be vett egy viagrát is, így le írnom se kell, hogy elég sokáig tartott, mire végzett velem. Megalázottan éreztem magamat, gyakorlatilag azt csináltam velem amit akart, de valahol meg jó is volt.

Amikor végzett velem, utána fel hívta még 2 haverját, és ők is, mind a ketten. Az egyik hátulról nyomta a farkát belém, a másikat meg szoptam. Majd 10-15 perc után cseréltek.

Nekem ez volt az első élményem.

2022. jún. 30. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!