Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiklandozás kikötözve oda-vissza mást is érdekel?
Figyelt kérdés
Pesti fiú vagyok, és imádom adni és kapni is a csikizést, kikötözve persze a legjobb :P Nekem a talpam a legcsikisebb, és mivel lábfétisem is van, ott szeretem a legjobban adni és kapni is :P Mást is érdekel a csikizés? Kort és várost is írjatok pls.2023. aug. 8. 16:54
2/18 anonim válasza:
Csikizve nem nagyon lennék, de ha már kötözés a cum control, edging nagyon jó lehet úgy.
3/18 anonim válasza:
En csak csikizni szeretek forditva nem igazan 😅
18/F
4/18 anonim válasza:
Én áldozat szeretek lenni :) [Írjatok nyugodtan ;)]
20/F Bp
5/18 anonim válasza:
Én benne lennék, csak nehogy kikötözve hagyjon valami csúnya fiú.
6/18 anonim válasza:
Csak adni izgat de nem csak csikit.
7/18 anonim válasza:
Minek ez a baromság miközben dugni is lehet?
8/18 anonim válasza:
Vannak akik szeretnek plusz dolgokat belevinni a szexbe. Ez nem baj. Személy szerint én is bírom.
9/18 anonim válasza:
Szia engem is érdekel a csikizés, felőlem lehet oda vissza is kikötözve. 18 vagyok és Budapesti.
10/18 anonim válasza:
Az ötlet tetszik, de csak ha a szám is be lenne ragasztva.
31/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!