Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már fekete pasival? Aktív vagy passzív volt?
Figyelt kérdés
Hol ismerted meg? Régi álmom egy fekete sráccal...jan. 21. 11:04
1/6 anonim 

válasza:

Voltam, egy Londoni hosszúhétvégén ismertem meg Tinderen, a fejemben nagyobb élmény volt, mint amilyen végül a valóságban lett.
Aktív volt, átlagos mérettel.
2/6 Jani Belucci 

válasza:

Reddit találkozón unatkoztam, úgyhogy előcsaptam a Grindrt, ott elkezdtem beszélgetni egy helyes fekete pasival. Átbattyogtam hozzá, boroztunk, dumáltunk, aztán jól kinyaltam és megdugtam. Volt egy randink utána, de sajnos ő épp költözött el Magyarországról, úgyhogy nem lett több. Nem lettünk volna jó páros. Olyan mély volt a hangja, hogy folyamatosan vissza kellett kérdezzek, mert egyszerűen nem hallottam. 😅 De egyébként jó arc volt.
6/6 anonim 

válasza:

Többel is voltam, ketten aktívak voltak, egy uni. Alapvetően egy kivétellel jó volt. Az egyiküknek túl nagy mérete volt, viszont vadulni szeretett volna, úgyhogy többször kellett szólnom, hogy picit vegyen vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!