Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív vagyok és egy passzív pasival jöttem össze, van esély arra, hogy megadja nekem azt, amire vágyok?
Ilyen az élet, egy szintén passzív férfival ismerkedtem meg, néhányszor találkoztunk, jó is vele, de egy dolgot nem tudunk összehozni, nem akar vagy nem tud ráhangolódni arra, hogy behatoljon.
Nekem volt már oylan barátom, aki megtette ezt sokszor és nagyon jó emlékeim vannak, ezért szeretném ezt az emléket újra felidézni.
Szerintetek mit lehet tenni?
Hát.. ez így nehéz lesz.
Lehet kompromisszumokat keresni, de akkor mindkettőtöknek valamelyest engedni kell.
Dupla dildó beszerzése javasolt, és felcsatolhatós sem árt.
De egyébként én ezért tisztázom az elején a szexuális szerepet, hogy ki melyik oldalon van, így nincs gond.
Soha nem fog téged rendesen megdugni.
Max megdildózni.
Több válaszra egyben írok.
Először csak szimpatizáltunk egymással, aztán a találkozgatások eredménye az lett, hogy összebújtunk. Először csak lájtos dolgok, aztán szóba került a komolyabb esemény is, és kiderült, hogy mindketten egy oldalon vagyunk. Furcsa vagy sem, eddig ez nem volt kérdés, de most meglepődtem, én Őt aktívnak gondoltam. És mint kiderült, Ő meg engem.
Nem voltam soha sem aktív, nem is leszek azt gondolom, így ezt a vágyát nem tudom kielégíteni, férfival nem erre vágyom. Ő próbálkozott nekem örömet szerezni, de ez sem volt fényes próbálkozás. Így ezt hanyagoljuk, de más dolgokban azért jó pillanatok születnek. Csak hát valami mégis csak hiányzik.
Aktívként írom ,hogy ha találnék egy olyan értelmes embert,akivel így szimpatizálnék,mint te ezzel a sráccal, akkor nem nagyon érdekelne,aktív,vagy passzív.
Már rég túl vagyok ezen, az a fő, hogy emberileg milyen !
Meg kell becsülni az ilyet, de nagyon.
Szerintem ettől függetlenül meg lehet oldani dildóval, ujjazással, stb. Mármint az is azért full jó érzés.
Én emiatt tuti nem szakítanék, ha minden más passzol. Ha annyira jól kijöttök, akkor biztos megtaláljátok a módját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!