Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha csak egyoldalúan érdekel a szex azonos nemmel?
Figyelt kérdés
Vagy ez belefér ha nem akarom kielégíteni a srácot csak azt akarom, hogy ő játszon a farkammal, stb? Csak azért kérdezem, mert sorozatban 2 ember is kiakadt ezen.jan. 21. 14:19
1/17 anonim válasza:
Szerintem ez csak preferencia kérdése. Persze azelőtt illik egyeztetni a partnerrel, hogy neki ennyi elég-e vagy többre vágyik?
3/17 anonim válasza:
Nem gáz, biztos vannak akik örömmel kielégítenek téged, viszonzás nélkül is.
4/17 anonim válasza:
Ha így adod fel a hirdetést a társkeresőn akkor nem. Úgy egyáltalán nem.
Ha ez nincs már az elején tisztázva az azért gáz, Géza.
5/17 anonim válasza:
Enis igy vagyok vele
Csak a smarolas meg a dugas erdekel
6/17 Rex Hunter válasza:
Én még nem voltam pasival, de engem egy ideje izgat a szopás gondolata. Olyat keresnék, akinek jàtszhatnék a farkàval, közösen masztiznànk és ha bejön a dolog, akkor szopnék egyet. Az is izgatna, ha felvennénk videóra az első szopást, esetleg kicsit fulladnék a farkàn, hörögnék, folyna a nyàlam. Röviden ennyi!
7/17 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.
Meg is lepődtem hogy sokan vevőek rá.
Semmi beszélgetés haverkodás.
Én nem nyúlok senkihez ez tisztázva van az elején.
Kocsiban szoktam.
Kijelentem az elején.
Belülsz, leszopsz, és ha teleélveztem a szád mindenki megy dolgára.
10-ből 8an benne vannak.
Ritka aki nemet mond.
8/17 anonim válasza:
Egyetértek az előző hozzászólókkal, szerintem ha tisztázva van az elején, akkor nem gáz. Régebben én is egyoldalúan nyomtam, csak a másik oldalon. Aztán rájöttem, hogy fordítva is jó, azóta többnyire kölcsönösen szoktam, de nem elvárás részemről.
10/17 anonim válasza:
Én is olyat keresek, mint a #6-os, de akár abban is benne lennék, hogy csak én szopjak. Még nem próbáltam egyik oldalon sem, de kíváncsi lennék rá, milyen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!