Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz ha csak egyoldalúan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha csak egyoldalúan érdekel a szex azonos nemmel?

Figyelt kérdés
Vagy ez belefér ha nem akarom kielégíteni a srácot csak azt akarom, hogy ő játszon a farkammal, stb? Csak azért kérdezem, mert sorozatban 2 ember is kiakadt ezen.
jan. 21. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Eléggé baj, hogy anonim beélvezésre 8 nem mond nemet! A 2 maradék a normális.
jan. 23. 09:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg ez az egész úgy lenne "normális" úgyszólván, hogy a másik is elélvezzen. Még ha nem is a másik elégíti ki, de látvánnyal rendelkezésre áll és hagy neki időt erre. Azt nem is értem, mikor a passzív alárendeli magát és nincs rá szüksége vagy hazaviszi a saját anyagát.
jan. 23. 09:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Én heterónak mondom magam..

Igen tudom nem.

Engem kicsit sem vonz egy pasi.

Nem nyulnék semmi pénzért pasihoz de leszopni hagyom magam.

Azt mindegy melyik nem csinálja.

De szobára nem mennék fel senkihez vagy nem hívnék fel senkit.

Ezért csinálom névtelenül sötétben kocsiban.

De ezt is csak időnként amikor éppen nincs barátnőm.

Nagyjából ki tudjátok bogozni?

jan. 23. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Biszex vagy csak nem mered bevallani magadnak

jan. 23. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#13 Értem-értem:D

Biszex vagy, csak nem akarod elfogadni még, de idővel majd elfogadod.

jan. 23. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt részem azonos neművel testi kapcsolatom, de engem nem zavarna ha elsőre csak én fedezném, fel, hogy milyen egy másik péniszt kielégíteni.

Szóval nem zavarna az egyoldalúság, de tartós kapcsolatban nem tudnám elképzelni.

jan. 23. 16:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már olyan srácokat társkeresőn akit kizárólag az érdekelt, hogy kielégítse a másikat.

Nekem személy szerint ez nem elég. Szeretek örömöt okozni a másiknak, de én is szeretem ha kényeztetnek.

Alkalminál mindenképp oda vissza megy nálam a dolog.

Párkapcsolatban olyan szempontból más, hogy szívesen leszopom a másikat, hogy jó legyen neki, ha nem is azonnal, de tudom hogy a közeljövőben viszonozva lesz valamilyen formában.

jan. 25. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!