Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csiklandozás kikötözve oda-vis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiklandozás kikötözve oda-vissza mást is érdekel?

Figyelt kérdés
Pesti fiú vagyok, és imádom adni és kapni is a csikizést, kikötözve persze a legjobb :P Nekem a talpam a legcsikisebb, és mivel lábfétisem is van, ott szeretem a legjobban adni és kapni is :P Mást is érdekel a csikizés? Kort és várost is írjatok pls.

2023. aug. 8. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb mód a csikizéshez, az ágyhoz kikötözve X alakban feszesen, szájpecek és szemfedő.

Ha e mellé még teljesen meztelen is az ember, na az aztán az igazán kiszolgáltatott szituáció. :)

2023. szept. 17. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Én olyat gondoltam ki, hogy legyek kikötözve ugyancsak bekötött szemmel és legalább hárman dolgozzanak rajtam. Ketten csikizzenek, egy meg kézzel vagy szájjal próbáljon elélveztetni közben... :P
aug. 1. 19:59
 13/18 anonim ***** válasza:

De ha egy meghatározott idő előtt elélvezel akkor bünti van ám! :D

Addig verik utána tovább az érzékeny makkodat, amíg össze nem pisiled magad :D

aug. 1. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Vagy, mindhárman a számba élvezkednek egyesével el, miközben a másik kettő továbbra is csikiz... D
aug. 1. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez max azért tud problémás lenni, mert be van tömve a szád zoknival és jól körbe is van ragasztva a fejed, hogy ne tudd kiköpni. :D
aug. 1. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
A zokni minek? Szerintem pont elég orálisan a pulzáló farkakkal megküzdeni, miközben csikiznek... D
aug. 1. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Hogy egy mukk se tudjon kijönni a szádon miközben a csikizéssel kínoznak.

Plusz a megalázottság érzéshez is hozzátesz. ;)

aug. 1. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha hárman dolgoznak rajtam akkor már inkább egy élvezettől tocsogó faroktól ne tudjak mukkanni, mint egy zoknitól... ;)
aug. 1. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!