Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a homofóbia oka?
"Nem érdekel a komment, világosn megfogalmaztam! Magyaroroszágon kopogtasson a parlament ajtaján, akinek nem tetszik, de be fogják vágni a Dunába - mert amíg a magyar címerben ott van a Szent Kereszt Jele, addig ez egy keresztény ország, hetero hűázasságokból született családokból!!! hagyjátok békén a gyermekeinket!!!!!"
Lássuk csak sorban:
1. "Nem érdekel a komment" -- pedig számíthatsz rá, hogy valaki reflektálni fog rá, főleg ha kellően szélsőséges a kommented
2. "de be fogják vágni a Dunába" -- kit? vagy ez most erőszakra buzdítás esetleg?
3. "mert amíg a magyar címerben ott van a Szent Kereszt Jele, addig ez egy keresztény ország" -- Magyarország szekuláris ország, nem keresztény ország.
4. "hetero hűázasságokból született családokból!!!" -- a családok születnek hetero házasságokból? De szép képzavar :) Amúgy meg én is hetero házasságból születtem és mégse lettem heteroszexuális.
5. "hagyjátok békén a gyermekeinket!!!!!" -- jár a keksz a kormányzati hazugságpropaganda visszaböfögéséért, OV biztos büszke lenne rád. Ez innentől kezdve akár rágalmazásnak/gyűlöletbeszédnek is értelmezhető.
Előző!
Nem a Fidesz anti lmbtqxyz propagandája, hanem az lmbtqxyz agresszív nyomulása a legnagyobb ok! Tudod, minden akció reakciót vált ki az emberekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!