Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Barátkozás homofóbbal? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátkozás homofóbbal? Mit csináltok ha homofóbok a barátaitok?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki jó fej, de elítéli a melegeket. Rólam nem tudja, hogy meleg vagyok és sokszor eléggé rosszul érint ha fel jön a téma és az o megjegyzéseit kell halgassam. Én félek véleményt mondani ha erről a témáról van szó mivel nem akarom, hogy tönkre menjen a barátságunk csak a véleményem és szexualitásom miatt. Azt mondja ő elfogadó, csak ne nyomják az arcába a pridot meg az összes filmben melegek vannak viszont ha máskor szóba jönnek a melegek, akkor meg kimondottan kevesebbnek lássa őket mint a heterokat. Én elmondanám a véleményemet neki erről, de félek mi lenne a reakciója. Nekem a véleményem olyan, hogy pl a Pride hasznos mivel nincs ugyanolyan jogaink mint a heteroknak, az igaz, hogy nem támogatom a félmeztelenül öltözött embereket a pridon, de azokból minimum van. Az örökbefogadást is támogatom mivel statisztikák vannak arról, hogy ha melegek nevelnek gyereket, akkor nem okoznak a gyereknek ezzel semmi rosszat inkább a legtöbb esetben ugyanolyan nemű szülők gyereke sokkal kiegyensúlyozottabb mentális állapotal rendelkeznek és a iskolai teljesítményük is nagyon jó, nem beszélve arról, hogy meleg szülők esetében kisebb az esélye annak, hogy a szülők elválnak mint heterok esetében (persze itt olyan a statisztikák olya helyről vannak ahol a melegek házassága elfogadott). A filmekről meg csak annyit, hogy a filmek, sorozatok, reklámok, hirdetések 99% a hetero embereket mutassa. Arról nem beszélve, hogy vannak olyan újságok ahol meztelen nők képeivel van tele és ez rendes ujságról van szó ami nem korhatáros megvételre van.

2023. febr. 14. 22:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Nem hozom fel neki akkor ezt a témát. Ha meg ennek ellenére is homofób gyűlöletbeszédet dob fel, akkor meg nem találkozom vele..
2023. febr. 14. 22:09
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Semmit: volt olyan akit jó fejnek hittem, de folyamatosan nyomatta a homofób baromságait, így leépítettem. Nem én hoztam fel neki a meleg témát, ő jutott oda valahogy mindig hogy szidja a melegeket.

"Azt mondja ő elfogadó, csak ne nyomják az arcába a pridot " Ez azt jelenti: addig elfogadó míg lapítva, bujkálva élsz, de ha merészelsz létezni már útban vagy neki. Építsd le a csávót. Hogy lehet valaki "jófej" akinek lételeme olyanokat gyűlölni, akiket nem is ismer? Miféle valós érve van a melegek ellen?

2023. febr. 14. 22:16
 3/20 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Közölném vele, hogy meleg vagyok, ha emiatt tönkremegy a barátság annyit is ért
2023. febr. 15. 00:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a hármas írta, a barátság próbája az őszinteség.
2023. febr. 15. 00:41
 5/20 anonim ***** válasza:
11%

Nevezz csak nyugodtan homofóbnak,de a legutóbbi undormány nemrég egy férfi tanár részéről történt aki azt nyilatkozta hogy teljesen normális dolog részéről egy 15 éves fiúval homoszexualis kapcsolatot fenntartani.

Nem a személyeket tartom undorítónak hanem ezt az egész tartalmat....

2023. febr. 15. 10:54
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

És kit érdekel a véleményed? Nagy idióta aki egy seggfej alapján elítél egy egész embercsoportot. Tudod hány hetero van aki kamaszokra mászik rá: sőt kisgyerekekre? Akkor én most kiáltsak ki MINDEN heterót pedofilnak, efebolfilnak? ezt a baromságot...

Hogy egy homofóbok által puffogtatott közhellyel jöjjek: nem érdekel ki homofób, amíg a négy fal között, otthon csinálja. De amúgy ne propagálja már, ne tolja az arcomba... mert én betegesnek tartom a homofóbokat.

2023. febr. 15. 11:01
 7/20 anonim ***** válasza:
94%

#5 és hogy tartozik ehhez a kérdéshez ez?

Ez megint egy ember a sok közül és megvan az általánosítás,hogy az összes meleg/bi/leszbikus így gondolkodik.

De amúgy annyi igaz hogy a tanár tényleg elítélendő. Azt nyilatkozta vagy valami ilyesmit az egyik lájv videójában hogy: Megnézi a kis 15-16 éves focista sportos fiúkat,mert szép a testük.

Nyilván ez nem pedofília,de undorító megjegyzés egy tanártól az ilyen. Undormány az egész ember a lájv videóival együtt.

2023. febr. 15. 11:06
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
Ja, el tudom képzelni hogy egy meleg egy nyíltín homofób országban ezzel áll elő: minek a kapcsán nyilatkozta hogy kit dug? A hazudjunk valamit a melegekről nap keretében?
2023. febr. 15. 11:11
 9/20 anonim ***** válasza:
75%

Ne az origo gyűlöletpropagandájáól tájékozódj.

Elolvastam a cikket és összeszorult a gyomrom, hogy ma, Magyarországon ez a hivatalos, támogatott kormánypropaganda. A nyolcvanas évek végén sem volt már ilyen, az akkori (poszt)kommunista rezsim sem mert ilyen messzire menni. Ezeknek a fideszes kiszolgáló szennyemmbereknek semmi sem drága, remélem, egy újabb rendszerváltás után hosszú időre börtönbe kerül mind.

2023. febr. 15. 11:41
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg beszélni vele. Ha tényleg a barátjának tart téged akkor lehet, hogy elfogadó lesz, csak szeret szájhősködni meg attól érzi magát férfiasnak, hogy ítélkezve beszél a melegekről. Lehet, hogy szégyelleni is fogja magát egy kicsit, hogy olyanokat mondott előtted. Ha meg elítél, akkor még mindig mondhatod, hogy megszakítod vele a barátságot. Most kiderülhet, hogy mennyire igaz amit mondott, hogy valójában elfogadja a dolgot, csak a pride-ot nem.
2023. febr. 15. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!