Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexpartnert miért kezelik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartnert miért kezelik így, egy senkinek? Hogy lehet belőle többet kihozni, barátság, haverság vagy csak egy ismerős?

Figyelt kérdés

Bocsi ha kicsit hosszú lett, röviden nem lehet megkérdezni.

Néha eléggé fáj, hogy a szexpartnernek kb. kuss van.

Ha valakivel együtt voltam, az már nem tök idegen. Ha ráírok később akkor az már más mintha a Grindr-n egy ismeretlen ír valakire.

De van, hogy választ nem kapok.

Pedig már találkoztunk.

Vagy például ha valamit megbeszélünk (tali újból pl.) utána nem válaszol, eltűnik, akkor számon kérni nincs jogom, mert ki vagyok én.

Nyilván a barátaival nem ilyen, ha valamit megbeszélnek, akkor az valamit jelent. Nekik válaszol whatsappon, stb...

Illetve hogy lehetne tovább fejleszteni egy kapcsolatot. Ha nem úgy válunk el, hogy egyszeri alkalom volt, számot is cseréltünk.

Nincsenek meleg barátaim, nem is nagyon tudok szerezni, mivel nem nagyon vagyok olyan közegben.

A Grindrről azt hittem korábban, erre is jó. Ha valakivel találkoztam és szimpatikusak voltunk egymásnak, akkor lehet belőle haverság. De sajnos nem.

A szexpartnereket miért kezelik senkinek?

Miközben egyeseknek "sok" meleg ismerőse, haverja van.

Meg alapból a sok ismerős jó.

Vagy akár az is, hogy a mai világban a kapcsolatok, ismeretségek fontosak.

És melegként Grindr, stb. által lehetőség van olyan emberekkel is összefutni, utána élőben találkozni akikkel amúgy (munkád, közeged) miatt sosem.

Értékes is lehetne. Illetve érdekesebb emberekkel is.

De ez csak egy dolog, elsősorban a barátkozás, haverkodás része érdekel. Az fáj jobban.

2022. máj. 26. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ez van akkor mikor bárkinek odadobod magad. Olcsó húsnak híg a leve.
2022. máj. 26. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
Hát, te vagy az, aki hülye barmokat választ szexpartnernek. Aztán hülye baromként viselkednek. Pont.
2022. máj. 26. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt ilyen minden oké volt, utána az Instán is tartottuk a kapcsolatot nem volt semmi feltünő, csak az hogy nem ért rá, na jó nem egyszer jártam így... 🙈

Mindezek telefonszám csere, Insta nézegetés után

Elétált előttem tolt egy babakocsit, totyogó kislánynak fogta közbe a kezét aki apának szólította.Igen volt olyan is hogy 2hónap után derült ki hogy van barátja, csak ő vidéken dolgozik.

És millió egy oka van hogy nem akarnak tovább ismerkedni mert valamit takargatnak.

2022. máj. 26. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vagyunk olyanok, akik tényleg melegek, tényleg fuggetlenek,tényleg magányosak.

De érdekes, mi nem találunk még barát-barátot sem, olyat,aki nem szexre hajt.Pedig jó lenne, mert ebben a személytelen világban jó lenne ha lehetne beszélgetni, nevetni nagyokat, elmenni egy moziba, kirándulni, kajálni egyet...emberi, baráti alapon.

De igen, ha nincs szex, akkor semmi nincs.....de nem jól alakul ez így ....

2022. máj. 26. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen lett a világ, tele kamus, sz@r alakokkal.
2022. máj. 26. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Nekem csomó srác van akivel volt szex de barátsággá alakult.
2022. máj. 27. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Engem mindig minimum barátság extrákkal kezeltek a szexpartnereim..ugyan ugy beszélgettünk, mentünk ide oda együtt, bár én heteroszexuális vagyok és nő
2022. máj. 27. 11:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Első kettőnek: Egyáltalán nem mindenkinek és nem dobom oda magam.

Nem hülye barmok. Egyik-másik kifejezetten tanult, értelmiségi, jól is néznek ki.

2022. máj. 27. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Amit valaki írt, hogy tele kamus alakokkal a meleg világ.

Igen, de ez most más amit én kérdezek. Olyan is van, de ők nem kamusok.

6-os, hát az nagyon jó, de nekem sajnos teljesen mások a tapasztalataim. És nem tudom miért. Rosszul esik.

7-es, heterók és nők tapasztalatai talán nem passzolnak ide, legalábbis szerintem. Szerintem más a szituáció.

2022. máj. 27. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!