Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi homofób idézetről?
"Nem szeretem a homoszexuálisokat; társaságuk, ha néha együtt kell lennem velük, kínos ellenérzéssel tölt el. Nem az ellen van kifogásom, ami számukra a nemi élet megoldási képlete, ez teljesen közömbös, hanem jellemük, lényük ellen, ami torz, beteg, harmóniátlan."
(Márai Sándor: A teljes napló 1947. Bp., 2007, 81. o.)
Ugyan ezt érzem, gondolom.
Valljuk be, valahol lent van nekik rostély és betegek.
Ugyan azt tudom erre a megnyilvánulásra írni, mint amit a melegek szoktak megkapná.
"Nem baj, csak csinálja a négy fal között."
Szerintem kétféle van, az első típus a Whisper Ton féle ratyi, aki extrém módon idegesítő és minden percben erőszakkal nyomja le mindenki torkán a melegségét.
A másik típus a VV Zsolti féle teljesen korrekt és normális meleg, vele semmi baj nincs, kellemes társaság.
Szerintem ezzel a homofóbiával nincsen baj. Ha valaki személyesen nem kedveli a melegeket az simán belefér.
Az igazán rossz dolog, amikor politikai ellenségképet gyártanak belőlük vagy jogilag hátrányosan vannak megkülönböztetve vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!