Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heretóként kérdezem, hogy mit éreztek. Rosszabb-e az
életetek, hogy melegek vagytok, vagy nincs különbség,
esetleg jobb mint a heteróknak?
Egy meleg honnan tudná, milyen az élete emocionálisan egy heteronak?
2023. júl. 18. 15:58
Nehéz kérdés. Szerintem egy meleg nincs beágyazva annyira az általános szociális közegbe (értem itt, hogy pl. nincs család, gyerek, anyós stb.), ezért talán szabadabb, viszont ez egyben magányosabb életet is jelent. Van, amit a barátok nem adhatnak meg (ha egyáltalán vannak). Ahol teljesen elfogadó a társadalom, hogy talán a kettő szempont kiegyenlíti egymást, és nem hinném, hogy nagy különbség lenne hetero és homo élet között, ahol viszont nem, ott nagyon sok mindennapi problémát okoz a melegség. Sosem tudhatod, ki, mikor, hogyan köt beléd, beszólnak, megbámulnak, stb. Ha nem is történik meg ez gyakran, a lehetősége mindig fennáll, ezért folyton ebben élsz. Azokról most nem beszélek, akik titkolják, rejtőzködnek, az egy más, még sokkal nehezebb történet.
2023. júl. 18. 16:10
Pestmegyei faluban élek
KB 7éve vállalom magam,
Haverok barátok mindenki jól fogadta, nem volt gond.
Nem tudok politika mentesen válaszolni, mi óta elindult a gyülölet kampány az úgy hitt barátaim 90%a felszívodott a közértben nem köszön senki a pénztároson kívül, és mindíg valaki pusmog a hátam mögött.
Nem beszélve a hit hű nagy fideszesekről akik az ellenzék plakátjait levették mindenhol vagy öszefirkálták, nem kellene nekik kétszer mondani hogy megölheted simán kinyírnának.
A leg tutibb míg Orbán nem kotyogott semmit, nem volt gondom.
Konkrétan személye megkeserítette az életem.Igaz elképzelhető nem voltak igaz barátok.
Annó még az óvodába is beszéltek rólam,keresztfiam szóba hozta hogy "férjem" van, és az óvónő Anyit mondott van olyan hogy 2herceg van ma ezért kirugnák.
Teljesen heteró kinézetű férfi vagyok.
2023. júl. 18. 16:36
A hétköznapokban szerintem nincs nagy különbség egy heteró élete és az én életem között, de vannak előnyök és hátrányok.
Szexpartnert találni melegként mérföldekkel könnyebb, mint egy heteróként egy csajt rávenni, hogy csak szexeljen veled és annyi. Olyankor már ijesztően könnyű. Viszont párt találni rendkívül nehéz és az is kérdéses, hogy meddig működik. Nagyon gyakori a melegeknél a nyitott kapcsolat.
Nekem sok emberrel akkor mélyült el igazán a kapcsolatom, amikor elmondtam nekik, hogy mi a helyzet velem.
A legnagyobb hátránya az én életemben, hogy a családom körében nem lehetek teljesen őszinte. Néhányan tudják csak. Nagyon unom már az állandó terelést, de az őszinteség itt nem opció, mert egy nagyon elutasító közegről beszélünk. Szóval ez a legrosszabb része. Ha van egy csajod és hazaviszed mindenki örül, de én a páromat valószínűleg sosem mutathatom be és színészkedhetek ha velük. Ez a béke ára. A hátrányokhoz persze az is hozzátartozik, hogy csak otthon fejezheted ki a párod felé a szeretetedet és az utcán úgy teszünk mintha csak haverok lennénk.
2023. júl. 18. 16:57
Hetero nő vagyok, a lányom egyik osztálytársának két anyukája van. Fontos rögzíteni, hogy állami budai iskola, osztály nagy része értelmiségi családból tevődik össze, bármit is jelentsen ez. Egyetlen abúzus érte az osztálytársat és családját mind gyerek, mind szülő oldalról, kövezzetek meg: apuka közteres. A gyerekeimet úgy nevelem, hogy a világ nem csak fehér, hetero, keresztény pasikból áll, hanem bizony másokból is. Az ovisomnál az egyik nagybácsinak (gyakran szittel és jön a gyerekért) van férfi párja, a gyerekek nem akadtak fenn ezen, az óvónők zavarban, a szülők egy része (nerfamily) elutasítóak. A magyar társadalom még nagyon messze van a valódi elfogadástól. Ezért sem az emocionális gazdagságot baromira nem a társadalomtól, hanem a szeretteinktől kell remélni.
2023. júl. 18. 19:09
Biszexként mondom. Ahogy én látom. Mikor előbújtam a sok barát 1 2 re csökkent. A nők kívánvsiabbak erre a témára. Ám sokkal rosszabb szerintem ez a politikai tömeg hülyítés. Nettó menekülésnek élem meg. Akik tudják rólam nagyíben kerülbek mintha leprás lennék. Pedig nem. Soha nem közeledtem senki felé úgy, hogy az zaklatásnak vagy egyébnek minősülne. De még is megvagyok bélyegezve. A gyerekeimbek is elmondtam ők jól fogadták de mivel tudják rólam a sulijukban khmm... hát nem sűrün járok a szülőire mivel azt hiszik rólam pedo vagyok. Ha van isten karma ezeknek a mocskoknak 10 életen keresztüli szenvedést adnak és azoknak is rájuk szavazott.
2023. júl. 20. 05:47
6: A propagandagépezet megtette a hatását és a közeljövőben biztosan nem lesz még pozitív fordulat, sőt. Nagyon sajnálom a helyzeted. Nem tudom ennyire opció nálad a költözés, de ma ebben az országban Budapest a melegek utolsó mentsvára.
2023. júl. 20. 10:13
Nekem konkrétan nagyon szar. Kár,hogy ide születtem, talán az is, hogy egyáltalan megszülettem.
2023. aug. 19. 22:31
Kapcsolódó kérdések: