Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a melegek mindet kritizálhatnak de őket nem?
Én is meleg vagyok!! De esküszöm elgondolkodok azon hogy lánnyal legyek (tudom h nem igy megy persze de esküszöm elegem van..) . Tok normális fiatal pasi vagyok csak éppen nem vagyok az a risza-picsa meg nem csak a kizárólagosan a külsőre megyek és sokkal
Többen gondolnak heteronak mint melegnek a külsőm alapján(lányok is próbálkoztak ). De a melegeknek egyszerűen semmi nem jó.. “nem vagy elég meleges “ “túl férfias vagy “ , “miért van pocakod? “ “miért nincs nagyobb pocakod mert a ducikat kedvelem “ “miért kék a szemed nekem csak a barna jön be!” “Nekem te tul heteros vagy “ st stb.. de ha őket kritizálja az ember akkor vérig vannak sértve mintha felsőbbrendűek lennének(én nem érzem magam annak..) egyszerűen a legtöbb meleggel kommunikálni se lehet rendesen mert vagy
1. Erőszakosak és első kérdés “mikor b@szunk?
2. Állandóan van valami kritizálni való másokon
3. Sokan (nyilván nem mindenki ) azt gondolja h alanyi jogon azért mert meleg ő kivételes.. mind ezek mellett elég csúfosan végződik az ismerkedéseim is mert én nem bírom az ilyeneket (függetlenül attól h meleg v hetero ) és ki osztom a “hercegnőket”.. esküszöm sokszor rosszabbak mint a nők.. Vagy ezt csak én tapasztalom igy h nekik lehetetlen megfelelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!