Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a melegek mindet kritizálhatnak de őket nem?
Én is meleg vagyok!! De esküszöm elgondolkodok azon hogy lánnyal legyek (tudom h nem igy megy persze de esküszöm elegem van..) . Tok normális fiatal pasi vagyok csak éppen nem vagyok az a risza-picsa meg nem csak a kizárólagosan a külsőre megyek és sokkal
Többen gondolnak heteronak mint melegnek a külsőm alapján(lányok is próbálkoztak ). De a melegeknek egyszerűen semmi nem jó.. “nem vagy elég meleges “ “túl férfias vagy “ , “miért van pocakod? “ “miért nincs nagyobb pocakod mert a ducikat kedvelem “ “miért kék a szemed nekem csak a barna jön be!” “Nekem te tul heteros vagy “ st stb.. de ha őket kritizálja az ember akkor vérig vannak sértve mintha felsőbbrendűek lennének(én nem érzem magam annak..) egyszerűen a legtöbb meleggel kommunikálni se lehet rendesen mert vagy
1. Erőszakosak és első kérdés “mikor b@szunk?
2. Állandóan van valami kritizálni való másokon
3. Sokan (nyilván nem mindenki ) azt gondolja h alanyi jogon azért mert meleg ő kivételes.. mind ezek mellett elég csúfosan végződik az ismerkedéseim is mert én nem bírom az ilyeneket (függetlenül attól h meleg v hetero ) és ki osztom a “hercegnőket”.. esküszöm sokszor rosszabbak mint a nők.. Vagy ezt csak én tapasztalom igy h nekik lehetetlen megfelelni?
Hát barátom,azt tudom javasolni, idd meg a "Lexarom Vodkát " és ne foglalkozz ezekkel !
Bő egy hónapja döntöttem úgy, nem érdekel senki,semmi, sem társkeresés, sem szex, semmi.
Magamnak élek,úgy ahogy szeretném ! Ha hoz valakit az élet akkor hoz,ha nem, akkor nem.
Tudod,milyen nyugodt és kiegyensúlyozott lettem? Nem érdekel más vélemény velem kapcsolatban.
Amúgy jól teszed,hogy kiosztod a hercegnőket, mert egyre több van és egyre hisztisebbek...
Vannak emberek, akiknek erősebb erkölcsi, morális, kulturális értékrendjük, normáik és igényeik vannak. Ergo röviden: nem vagy egyedül.
Nemrég hallgattam egy podcastet, amiben egy pszichológustól elhangzott, hogy a magyar felnőtt társadalom kb. 80%-a érzelmileg éretlen, ami alatt érthetjük, hogy egoisták, felszínesek, önzőek, kritizálnak, lenyomnak másokat, nem vállalnak felelősséget. Szexuális orientációtól függetlenül.
Ha valamivel tényleg segíteni szeretnél magadon az egyrészt az, hogy hogy kezeled, amikor a fenti stílussal találkozol. Pl. ne ölj bele energiát, mert ettől a másik nem változik meg, te viszont fusztrálódsz. Csak haladj tovább, hagyd ott. A másik, hogy vajon jó helyen ismerkedsz-e, ha folyton ebbe botlasz, vajon tudnál-e ezen változtatni?
Jajj nehogy azt hidd hogy a lányok sokkal jobbak.
Nyilván nem volt részed olyanban hogy egy lány visszautasított, mivel te melegként nem próbálkozol náluk. Így lányokkal csak olyan élményed van, hogy ők próbálkoznak nálad. Ezért hiszik azt fordított esetben a hetero férfiak, hogy melegként nekünk sokkal könnyebb, mert hogy hány meleg pasi rájuk nyomul, és ezért hiszed te is azt, hogy csajokkal könnyebb dolgod lenne.
Másfelől meg melegként gondolom randi appokon próbálkozol, ami meg vonzza magával a húspiac mentalitást.
Az, hogy ennyi kritikát és visszautasítást kapsz, lehet annak is a jele, hogy meleg szemmel nem vagy kimondottan vonzó. Ami nem egy túl boldog gondolat, de ez ne vegye el a kedved. Jogosan akadsz ki azon, hogy még a veled egy "súlycsoportba" tartozók is a szőke herceget keresik. Rengeteg ember nincs tisztában saját magával, hogy hol helyezkednek el randizás szempontjából. És ez nem csak a melegeknél van így. Az emberek nagy része borzasztó, és álomvilágban él.
Azt, hogy rossz helyen keresgélne a kérdező én nem gondolom. Magam példáján bemutatva #1 útján vagyok én is egy ideje és ilyen boldog és nyugalmas életem sosem volt még. Eddig rá voltam feszülve a kapcsolatra meg a párra, kétségbeesetten pörgettem végig az egész országot különféle társkeresőkön, és nem alaptalan a kijelentés, miszerint hulladék az emberek legnagyobb része. Én reménytelenül szerelmes voltam eddig 3 emberbe. Volt közte aki alkalmizgatott jobbra balra, volt aki adta a szépet mint egy angyal hogy mennyire a mindene vagyok közben romeon küldözgette a farkát mindenkinek, meg volt egy szociopata, aki csak a maga örömét kereste mindenben, így mellettem is másban amikor elvileg együtt voltunk. Lelkileg tönkrementem az évek alatt és ezek még azok az emberek voltak, akikkel el lehetett beszélgetni valamennyit is. A legtöbb ahogy mondod eltűnik, mert annyira egyértelműen csak a f.szért kapkod, vagy 1-2 random szavakból összepakolt tőmondatnál többre nem képes értelmes beszélgetés tekintetében. Vagy jön a "nem tudom mit keresek, mindnenre nyitott vagyok" című céltalan ténfergés, meg az hogy "nincs meg a szikra" és ennek fejében ignorál, holott nem úgy indult a dolog. Te úgy látszik inkább azokat fogtad ki, akik kritizáltak is, én kevesebb ilyennel találkoztam, de aláírom van ilyen is.
Több mint fél éve tűntek el az életemből végleg az ilyen emberek, előtte közel egy év munkája volt a kapcsolatra való igényt leépíteni magamban. Sosem alkalmiztam, nekem a szex csak kapcsolaton belül elképzelhető. Azóta jutottam olyan szintű kiegyensúlyozott állapotba, ahol tényleg csak a családomra, a munkámra, a saját jóllétemre, tanulásra meg az 1-2 barátomra tudok koncentrálni. Szintén úgy vagyok ezzel, hogy ha valakit az utamba sodor az élet valahogy akkor nyitott vagyok az ismerkedésre, de magamtól már nem teszek rá sehol semmilyen erőfesztíést. Tudom, hogy nehéz és elkeserítő dolog ez, de a hosszútávú lelki jóllétért is meg kell hozni áldozatokat.
Sokszor szívesebben lennék hetero, de gondolom csak azért, mert azon az oldalon boldog tudatlanságban vagyok. Ezt az ismerkedéshez való jellemzett hozzáállást a társadalom minőségének számlájára írnám, nem kifejezetten a melegekére.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!